DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

YEŞİLKENT PARKI’NDA YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE KÖPRÜLER YAPILIYOR

Yeşilkent Mahallesi’nde yapımına başlanan parktaki çalışmalar tüm hızıyla devam ederken yeni bir yaşam alanı olarak düzenlenen parkta yürüyüş yolları ve dekoratif köprülerin yapımı devam ediyor.

Sadece Yeşilkent Mahallesi sakinleri tarafından değil tüm Bozüyük’ün merakla beklediği Yeşilkent Parkı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 44 bin metrekarelik büyük bir alanda yapımına başlanan parkın betonarme imalatları tamamlanırken yürüyüş yolları ve süs havuzunun üzerine yapılacak dekoratif köprülerin yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni bir yaşam merkezi olarak tasarlanan ve çok amaçlı olarak projelendirilen parkın süs havuzunun fıskiye ve pompaları, havuz içerisindeki taş kaplamaları, 1500 kişilik amfi tiyatrosu ve aydınlatmaların yapımı tamamlandı. Park alanındaki çalışmaların ardından yeşil alan ve peyzaj çalışmalarının başlayacağı parkın bir an önce tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Yeşilkent Parkı Yürüyüş Yolu Köprüler 1 Yeşilkent Parkı Yürüyüş Yolu Köprüler 3 Yeşilkent Parkı Yürüyüş Yolu Köprüler 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.