DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Yenişehir yolu artık tamam

Yılan hikayesine dönen Bilecik- Yenişehir yolu ile ilgili sevindirici haber Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’den geldi.

Konuya ilişkin olarak Eldemir yazılı bir basın açıklması yayınlayarak müjdeyi Bilecik halkına duyurdu.

Eldemir basın açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

Bilecik kamuoyumuzun gündemini uzun süredir meşgul eden toplam 48,6 km uzunluğundaki Bilecik Yenişehir Yolunun 17,2 km.si Sathi Kaplamalı Bölünmüş Yol olarak tamamlanmış, kalan 31,4 km yolun Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) kaplamalı Bölünmüş Yol olarak yapımı ve 17,2 km’lik kesiminin de BSK kaplamasının yapımı işi ihale edilmiş fakat yapılan itirazların sonucunda ihale süreci tamamlamamıştır.

 

Bu bağlamda; Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından proje ile ilgili alınan nihai kararlar verilmiş bunun neticesinde de, 23.02.2016 tarihinde müteahhit firma ile sözleşme imzalanmıştır. İnşaat çalışmaları en kısa sürede başlayacaktır.

 

İlimizin gelişimine büyük katkı sağlayacak bu projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen başta Sayın Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali YILDIRIM’a ve Karayolları Genel Müdürlüğü’ne teşekkür eder, projenin en kısa sürede tamamlanıp aziz milletimizin hizmetine sunulmasını dilerim. Bu projeyi yakından takip eden tüm hemşehrilerime hayırlı olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.