DOLAR
32,5093
EURO
34,8669
ALTIN
2.484,84
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Yenipazar’da su çeşmeden içilmeye devam ediyor

Bilecik’in Yenipazar ilçesinde su çeşmeden içilmeye devam ediyor.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarında analizleri yaptırılan su numune analiz raporları Yenipazar Belediyesi tarafından yayınlandı.

Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi personeli tarafından Çok Programlı Lisesinden 27/03/2019 tarihinde Denetim İzlemesi için alınan su numunesinin Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuvarında analizleri yaptırılan su numune analiz raporları Yenipazar Belediyesi tarafından yayınlandı. Yayınlanan raporda su analiz sonuçları değerlendirildiğinde herhangi bir kirliliğe rastlanılmadığı belirtildi.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ”Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ayda yapılan, içme ve kullanma suyu analizlerinde her hangi bir kirliliğe rastlanılmamıştır. Halkımız gönül rahatlığı ile suyumuzu içme suyu olarak kullanabilir.” ifadesinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.