DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Yenipazar’a ALPARSLAN TÜRKEŞ Bulvarı

Bilecik’in ilçesi Yenipazar’ın ilk Bulvar Yolu olan ALPARSLAN TÜRKEŞ Bulvarı hizmete girdi.

Yenipaza Belediye Başkanı İlhan Özden tarafından, Yenipazar İlçesinin modern bir kent görünümü kazanması ve halkın bütün belediye hizmetlerinden faydalanması için Yenipazar  Belediyesi bütçesinin kısıtlı, imkanlarının yetersiz gelirlerinin yok derece de olmasına rağmen büyük bir çalışmayı daha hayata geçirdiği ifade edildi.
Belediye Başkanı Özden yaptığı açıklamada, ”Şehir merkezi girişine görsellik kazandırmak, yıllardır çukurları bir türlü kapatılmayan, ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşatan, ilçe girişine hiç yakışmayan görünümü ortadan kaldırmak, vatandaşlarımızın daha modern ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerinin yanı sıra daha temiz ve rahat ortamda yürüyüş sporlarını gerçekleştirmesine olanak sağlamak amacıyla Belediye yönetimimiz ve ekiplerimizce titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda İlçemiz Yenipazar’ı Gölpazarı ilçesine bağlayan yolun şehir girişi kısmı bölünmüş yola dönüştürülerek ilçemizin ilk bulvarı meydana getirildi.Bulvarımıza Türk Milliyetçiliğin unutulmaz ismi Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in adı verildi. Ekiplerimiz tarafından yollarımızla ilgili olarak, ilçemiz genelinde bakım onarım, genişletme, asfalt kaplama, kaldırım ve park, bahçe düzenleme çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir.
Vatandaşlarımızı mutlu etmek ve hak ettikleri hizmete kavuşturmak için var gücümüzle çalışmak boynumuzun borcudur. Bu inançla ve kararlılıkla kıt imkanlarla ilçemize kazandırdığımızın bulvarın mutluluğunu yaşıyoruz .
Bulvarımızın isminin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/n Maddesi gereği Alparslan TÜRKEŞ bulvarı konulması Belediye Meclisimizin 03/01/2017 tarih ve 03 sayılı Kararı ile oy biriliği ile alınmış ve aynı kanunun 81. Maddesi gereğince İlçe Kaymakamı tarafından onaylanmıştır.” diye konuştu.

Özden, çalışmada katkısı bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.