DOLAR
32,4093
EURO
34,4910
ALTIN
2.443,32
BIST
9.748,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

YENİDOĞAN MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI

YENİDOĞAN MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Yenidoğan Mahallesi iftar programı yoğun ilgi gördü. Mahalle sakinlerinin büyük bir bölümünün katıldığı iftar yemeğinde komşular bir araya gelerek oruçlarını Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile birlikte açtı. Birbirinden güzel ilahilerin seslendirdiği iftar programları mahalle sakinlerinin hep birlikte oruç açarak kaynaşmasına, birlik ve beraberliklerinin pekişmesine de imkân sağlıyor.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “9 Mahallede 9 İftar Yemeği” programlarının dördüncüsü Yenidoğan Mahallesi’nde Mahalle Konağı’nın yanında yapıldı. İftar yemeğine Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi ile birlikte, Belediye Başkan Yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve mahalle sakinleri katıldı. Programa iftar öncesinde gelen Başkan BAKICI bütün masaları tek tek dolaşarak mahalle sakinlerine “hoş geldiniz” dedi. Ayrıca vatandaşlarla görüşerek sohbet eden Başkan BAKICI onların istek ve taleplerini dinledi. Yemeğin ardından Mahalle Muhtarı Kahri İNCİ kısa bir konuşma yaparak “ bu akşam Belediye Başkanımızın önderliğinde düzenlenmiş olan iftar yemeğine hoş geldiniz. Hepinize afiyet olsun. Oruçlarınız ve Ramazanınız mübarek olsun” diyerek sözü Belediye Başkanına bıraktı. Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da  konuşmasında geçen yıl iftar yemeklerinin ilkini bu mahallede gerçekleştirdiklerini belirterek “Yenidoğan Mahallemiz olarak Allah sizlerden razı olsun. Her ortamda bizlere destek verdiniz. Bu mahallede dışarı çıktığımız zaman herhangi bir kapıyı çaldığımızda gülen bir yüz gördüğümüzü belirtmek istiyorum. Ayrıca muhtarımız haftada bir kapımızı çalıyor ve eksikliklerinizi bizlere bildiriyor. Bu mahallemiz için 15-20 dönüm bir yeşil alan çalışması yapacağız. Allah bize inşallah uzun ömürler verir de sizlere daha fazla hizmet etmeyi nasip eder. Ben 11 ayın sultanında burada sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu belirterek, kılmış olduğunuz namazları tutmuş olduğunuz oruçları, okuduğunuz duaları Allah dergâh-ı izzetinde kabul eylesin diyorum ve nice Ramazanlarda sizlerle birlikte olmak dileğiyle, sizleri selamlıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın konuşmasının ardından çocuklar için hazırlanan pamuk şekerler dağıtıldı. Keyifli geçen iftar yemeği geride güzel sohbetler ve hoş anılar bıraktı.

Mahalle İftarları Yenidoğan Mah. (25.6.2015) 13 Mahalle İftarları Yenidoğan Mah. (25.6.2015) 10 Mahalle İftarları Yenidoğan Mah. (25.6.2015) 11

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.