DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

YENİ YILA YENİ ETKİNLİKLERLE ”MERHABA” DİYORUZ

Bilecik Belediyesi tarafından  gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal etkinliklerimize yeni yılda da yeni etkinliklerle devam ediyoruz.

Sanat ve Kültür şehri Bilecik’te, Ocak ayında da birçok güzel etkinlik ve konuğu şehrimizde ağırlayacağız.

Geçtiğimiz Kasım ayında  9. Bilecik Ulusal Tiyatro Festivali ile ulusal anlamda ses getirecek etkinlikleri gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, ağırladığı değerli sanatçı ve düzenlediği güzel programlarla vatandaşlarımızın kültür ve sanat hayatına renk kattı.

Her ay çocuklarımız ve hemşehrilerimiz için birbirinden güzel ve faydalı etkinlikleri buluşturan Bilecik Belediyesi,  yeni yılın ilk ayında şu programları hemşehrilerimizle buluşturacak:

4 Ocak Pazar günü saat: 13:00’te çocuklarımız için ”Şirincikler” adlı çocuk oyunu.

11 Ocak Pazar günü, saat:13:00’te, çocuklarımız için ”Hanzel ve Gratel” adlı çocuk oyunu.

15 Ocak Perşembe günü, saat 19’00’da ”Urfa Gecesi” adlı programda Türk Halk Müziği Konserinden esintiler sunulacak.

16 Ocak Cuma günü saat, 19’00’da Müzik Kursları Sertifika Töreni.

25 Ocak Pazar günü saat 13’00’te yine çocuklarımız için ”Şakacı Hoca Nasreddin” adlı çocuk oyunu.

26 Ocak Pazartesi günü saat, 19:00’da Serdar Tuncer ve Prof. Dr. Nurullah Genç ile ”Şiir Kalbe Düşünce”. adlı programda birbirinden güzel şiirleri, usta şairlerden dinleyeceğiz.

Bilecik Belediyesi tarafından hemşehrilerimiz için hazırlanan, çocuklarımıza da ücretsiz sunulan ve patlamış mısır ikram edilecek olan bu güzel etkiniklere tüm halkımız davetlidir.

BA5C-svCIAE1E6L copy DSC_8485 I00A1780 şirincikler TEMSİLİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.