DOLAR
32,5496
EURO
34,9189
ALTIN
2.424,57
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

YENİ SAHADA GALİBİYETİ ALDIK

Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) A grubu 15. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Bolu Belediyespor’u yendi.

Yeni yapılan 2 bin kişilik Kapalı Spor Salonu’nda oynanan TB3L A grubu 15. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Bolu Belediyesporu 75-72 skorla geçerek bu sezon 2’inci galibiyetini aldı.

İlk periyodda karşılıklı buldukları sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan takımların büyük çaba gösterdiği karşılaşmada, ilk peridoyu 16-24 skorla Bolu Belediyespor aldı.

İkinci periyota iyi başlayan Bilecik Belediyespor, Özer Başsezgin ve Uğur Arı ile bulduğu sayılar ile soyunma odasına 37-33 skorla gitti.

  1. periyodda oyunun hakimiyetini rakip takıma vermeyen Bilecik Belediyespor, Volkan Mehmet Saday ile bulduğu sayılar ile son periyoda, 55-49 skorla girdi.

Son periyodda oyuna dengesini koyan Bolu Belediyespor, Olcay Özkundilli’nin arka arkaya bulduğu üçlük sayılar ile farkı kapatsa da, Bilecik Belediyespor maçı 75-72 kazanması bildi.

KARABULUT: ”BİZE İNANDIKLARI İÇİN TARAFTARLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, yeni yapılan salonda ilk maçlarında galibiyet aldıkları belirterek, “Buraya gelen taraftarlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Karabulut, şunları söyledi:

”Bizler, sahanın uzak olmasından dolayı bazı endişeleri taşıyorduk. Bu uzaklığa rağmen buraya bizlere destek için gelen taraftarla salonu ısıttık. Buraya bizlere destek vermek için gelen taraftarımızı da oyuncularımı da tebrik ediyor ve onları kutluyorum  Ayrıca, Yusuf hocaya da teşekkür ediyorum çok iyi takımı yönetti güzel kritik bir galibiyet aldık sizlere de çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bundan sonraki karşılaşmalarımızda da bu başarıyı sürdürürüz.” dedi.

Bilecik Belediyespor Yardımcı Antrenör Yusuf Yıldırım, bu zamana kadar oynadıkları maçaları kaybettikleri ve bu maçı alacaklarına inandıklarını belirterek, “ Biz bu zamana kadar oynadığımız maçlarda  kritik hatalarımızdan dolayı maçlarımızı kaybettik bu maçı alacağımıza inanıyorduk, kazanacağımız maçlar olduğuna inanıyorduk tabi buda o maçlardan bir tanesi daha az hata yaptık, daha az hata yaptığımızda birkaç maç daha kazanacağımızı biliyoruz ve ligde kalmak için sonuna kadar savaşacağız.” dedi.

Bolu Belediyespor Baş Antrenörü Volkan Bayır ise; uzun zamandan beri kazandıklarını ancak Bilecik deplasmanın zorlu olduğunu belirtti. Bayır, “Arkadaşların hepsi birer birer iyi oyuncular fakat hem hava şartlarından hem havanın soğukluğundan, hem de sahaya alışmamızdan kaybettik. Bilecik Belediyespor’lu arkadaşları tebrik ederim.

DSC_0194 DSC_0200 DSC_0209

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.