DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

YENİ PARKA YENİ YÜRÜYÜŞ YOLU

YENİ PARKA YENİ YÜRÜYÜŞ YOLU

YEŞİLKENT PARKI’NIN ETRAFINA KALDIRIM DÜZENLEMESİ

Yeşilkent Mahallesi’nde yapılan ve yeşil alan ile peyzaj düzenleme çalışmaları devam eden Yeşilkent Parkı’nın etrafındaki kaldırım düzenleme çalışmaları başladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın ilçe genelindeki yeşil alanların ve modern parkların sayısının arttırılması amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında yapımına büyük önem verdiği Yeşilkent Parkı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında Bozüyük’ün en görkemli parklarından biri olacak Park alanında yeşil alan ve peyzaj çalışmaları ile birlikte park etrafına yapılacak kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor. Parkın üst kısmında başlatılan çalışmalar kapsamında otopark alanı düzenlenirken park etrafındaki eski kaldırımların yerine desenli baskı asfalt uygulamasına ve 2. Cadde üzerinde parkın karşısında yer alan kısma da yeni kaldırım yapım çalışmalarına başlandı. Yeşilkent Parkı’nın etrafını kaplayacak yeni ve modern kaldırım çalışması ile uzun bir yürüyüş parkuruna kavuşacak olan park alanı daha şimdiden şelale, amfi tiyatro ve masal kahramanları ile yoğun ilgi görüyor.

Yeşilkent Parkı Etrafı KAldırım Düzenlemesi 11 Yeşilkent Parkı Etrafı KAldırım Düzenlemesi 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.