DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

YENİ DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Bilecik Belediyesi tarafından ”Minik Eller Güçlü İller” projesi kapsamında 2 yıldır sürdürülen proje ile annelerimizin yanında yer almaya devam ediyoruz.

Bilecik Belediyesi olarak, sevgi ve şefkat kaynağı olan annelerimiz için en güzel hediye olan minik bebeklerine sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bebek bakım setleri dağıtıyoruz.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın büyük önem verdiği proje kapsamında, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Bilecik Devlet Hastanesi’ndeki Yeni Doğan Bölümü’ndeki annelere, bebek bakım seti hediye etti.

Başkan Yardımcısı Nihat Can konu hakkında yaptığı açıklamada, sevgi ve şefkatin timsali olan annelerimizi ziyaret ettiklerini belirterek, onların bu güzel gününde Bilecik Belediyesi olarak yanlarında oldukları için mutlu olduklarını belirtti.

Ziyarette yeni annelere, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın selamları ve Anneler Günü tebriğini ileten Nihat Can, ”Bilecik Belediyesi olarak, her türlü fedakarlığı karşılıksız sunan annelerimize, gerek hastanede gerek evlerinde ziyaret ederek, bebek bakım setlerini hediye ediyoruz. İlkleri gerçekleştiren bir belediye olarak yaklaşmakta olan ”Anneler Günü’ne küçük bir hediye olan bakım setlerini hediye ederek, annelerimizin bu ilk gününde yanında olduğumuzu göstermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemizi gerçekten önemsiyoruz. Bu vesile ile bütün annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, bütün annelerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

DSC_4057 DSC_4061

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.