DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

YENİ ÇOK İŞLEVLİ İLAÇLAMA MAKİNESİ, ARAÇ FİLOSUNA DAHİL EDİLDİ

YENİ ÇOK İŞLEVLİ İLAÇLAMA MAKİNESİ, ARAÇ FİLOSUNA DAHİL EDİLDİ
Bilecik Belediyesi tarafından hemşerilerimize daha iyi ve kaliteli hizmetin sunulması için yeni alınan çok işlevli ilaçlama makinesi, araç filosuna eklendi.
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi tarafından araç filosuna yeni bir makinenin eklendiğini belirterek, şunları söyledi:
”Belediyemiz belirli dönemlerde şehrimize daha iyi hizmet edilebilmesi için yeni araç ve ekipman temininde bulunuyor. Bu yeni ilaçlama makinesi de vereceğimiz hizmetin kalitesini arttıracak bir çalışma. Makinemiz, ilaçlama noktasında birçok işleve sahip. Bu aracımızla aynı zamanda larva ilaçlaması da yapabiliyoruz. Aynı şekilde bu aracımızla belirli mübarek gün ve gecelerde başta gül kokusu olmak üzere şehrimizin birçok noktasını, çeşitli kokularla süsleyebileceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.