DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
20°C

YEDİLER 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI

YEDİLER 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU AÇILDI

İl Müftülüğü tarafından Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu açıldı.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde, Cuma Namazı sonrası gerçekleşen açılışa, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Müftü Necati Akkuş, bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılarak tamamlanan Kur’an Kursunun açılış kurdelasını Vali Büyükakın, Başkan Yağcı, Müftü Akkuş, Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın ve İş Adamı Orhan Şişman birlikte kesti.

Çocuklarımızın temiz dimağlarına daha 4-6 yaşındayken zihinlerine, kalplerine iman, İslam ve Kur’an nüvesini-mayasını çalmaya fırsat veren başta Devlet büyüklerimize ve Kursun ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Müftü Necati Akkuş, 4-6 yaş Kur’an kurslarının 16.’sını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kursumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kurs Bilecik’imizdeki 16. sınıftır ve 500’e yakın öğrencimiz var. Yeterli değil daha da artmasını arzu ediyoruz. İl genelinde 150’ye yakında yetişkin kurslarımız var” ifadelerini kullandı.

‘EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ’

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da kursun ilimize kazandırılmasında destek olan herkese teşekkür ederek, “Güzelliğe güzellik katan bir günü yaşıyoruz. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız ve çocuklarımızın bu yaşlarda manevi hayatlarının doldurulması çok önemli. Ben bu yolu açan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlimizde 4-6 yaş grubundaki 500 öğrenci sayısının daha da artırılması yönünde çalışma yapılmasını isteyen Vali Büyükakın, “4-6 yaş grubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde hedef koyalım. Destek olan herkese teşekkür ediyorum, Bilecik için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından yapılan duanın ardından kurdela kesilerek Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu eğitime açıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.