DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yazar Şermin Yaşar ile Kelimenin Yolculuğu

Yazar Şermin Yaşar ile Kelimenin Yolculuğu

 

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama etkinlikleri kapsamında Yazar Şermin Yaşar, Bileciklilerle buluşacak.

Bilecik’in kültür ve sanat hayatına katkı sunmaya devam eden Bilecik Belediyesi, Bileciklilerle buluşmak üzere Yazar Şermin Yaşar’ı şehrimizde ağırlayacak.

6 Mart Çarşamba günü saat: 16:00’da Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelecek olan yazar, söyleşi sonrasında kitap imzalayacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan söyleşiye tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.

2021 Yılı Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri” konulu ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülünü alan Çömlekçi Ustası Salim Yaşar’ın torunu olan Şermin Yaşar, Çocuk Edebiyatı ve ebeveynler üzerine çalışmalar gerçekleştiriyor.

Şermin Yaşar Kimdir?

1982 Berlin doğumlu olan Şermin Yaşar, Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Yüksek lisansını yine edebiyat alanında yapmıştır. Aslen Bilecikli olan yazar 1982 yılında Berlin’de dünyaya geldi. Göçmen bir ailenin kızı olmaktadır. Çocukluk yıllarında ailesi ile birlikte Türkiye’ye dönen yazar memleketi Bilecik’in Kınık ilçesine yerleşmiştir. Lisans eğitimini Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ nde tamamlamıştır.

Lisansüstü eğitimini Gazi Üniversitesi’nde tamamlayan yazar bir süre reklam metin yazarlığı yapmıştır. Uzun yıllar reklam ve medya sektöründe metin yazarlığı, reklam yazarlığı, kreatif direktörlük yapmış ve mesleğine devam ederken bir yandan da Oyuncu Anne isimli sosyal medya hesapları üzerinden çocuklarıyla oynadığı yaratıcı ve gelişimlerini destekleyici oyunları paylaşarak ülkenin dört bir yanındaki annelerle arkadaşlık ağı kurmuştur. Başlarım Şimdi Anneliğe, Oyuncu Anne, Çok Hayal Kuran Çocuk, Oyun Takvimi, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler, Dedemin Bakkalı, Dedemin Bakkalı Çırak, Tilki Masalları, Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Cingo isimli kitapların yazarı olan Şermin Yaşar 3 çocuk annesidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.