DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Yaz Kur’an kursları kapanış şöleni

Bilecik İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur’an kursları kapanış şöleni Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.

Kur’an kursundan erkek bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, kürsüye gelen Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yaz tatilini öğrencilerin camilerde ve Kur’an kurslarında en güzel en faydalı biçimde değerlendirdiklerini ifade ederek,” Öğrencilerimiz yeni arkadaşlıklar ve yeni dostluklar kazandılar.Yaratıcımızı ve Yaratıcımızın bizden taleplerini bu kurslar vesilesiyle öğrendiler. Camilerimizde olması gereken şekilde asli fonksiyonlarını en güzel şekilde ifade edecek bir faaliyete ve hizmete vesile oldu. Her geçen gün artan bu talep elbetteki bizleri sevindirmektedir. En faydalı işi yapan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

22 Haziranda başlayan 21 Ağustos tarihleri arasında açılan Yaz Kur’an Kurslarına Ramazan ayı olması sebebiyle talep patlaması olduğunu belirten  Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz  il genelinde kapasitenin 7 bin olmasını beklerken 8 bin küsürlü rakamlara çıkıldığını ve bunun mutluluk verici olduğunu söyledi.

Öğrencilerin gösterileriyle devam eden programın sonunda İl Müftülüğü tarafından 1000 kişilik pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Programa Vali Nayir, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz,Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,daire müdürleri,aileler ve vatandaşlar katıldı.

DSC_1574 DSC_1558 DSC_1554 DSC_1568 DSC_1543 DSC_1540 DSC_1594

DSC_1621

DSC_1620 DSC_1592

DSC_1633 DSC_1631

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.