DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Yaşar Tüzün Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Yaşar Tüzün Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Yaşar Tüzün CHP Genel Merkezine giderek, 28. dönem Bilecik milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan  Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri dolayısıyla aday adaylığı sürecinin devam ettiği bu günlerde CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün CHP Genel Merkezine aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Tüzün aday adaylığı başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, ”Bilecik halkının şahsıma ve partimize desteğiyle muhalefet partisinde olmamıza rağmen Bilecik’e hizmet etmenin onurunu yaşadım. Türkiye’nin en küçük illerinden biri olan, 2 Milletvekili çıkartan ama özgül ağırlığı çok fazla olan Bilecik’imizi TBMM Başkanvekili olarak temsil etmenin gururunu yaşamış ve Bilecik’li vatandaşlarımıza yaşatmış biri olarak 14 Mayıs seçimlerinde Bilecik Milletvekili Adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Şunu açık yüreklilikle söylüyorum ki, 14 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır. Halkın İktidarında ilimize İktidar Partisi Milletvekili olarak hizmet etmek istediğimden bu göreve talip olduğumu belirtmek isterim. ” dedi.

Tüzün, milletvekili aday adaylığı başvurusunun başta CHP olmak üzere, Bilecik ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.