DOLAR
32,3799
EURO
35,1599
ALTIN
2.323,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

”YARINLARIMIZIN GÜVENCESİ GENÇLERİMİZİ BİLECİK’TE AĞIRLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Bilecik Belediye Başkanı Sayın Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni tercih ederek şehrimizde okuyacak öğrenciler için yaptığı açıklamada; ”Yarınlarımızın güvencesi, ülkemizin sadece zenginliği değil aynı zamanda değişim potansiyelinin de kaynağı olan yeni eğitim neferlerini ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Başkan Selim Yağcı mesajında, öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada; ”Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek şehir; kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Şeyh Edebali diyarı, Osmangazi ve Dursun Fakih Hazretlerinin ayaklarının izi, gözlerinin feri olan bu manevi topraklara, şehri Bilecik’e hoşgeldiniz” diyerek şunları aktardı:

”Ülkemizin en önemli meselelerinin başında eğitim ve öğretim gelmektedir. Son yıllarda gerek ilimizde gerekse ülkemizde eğitimde büyük atılımlar yapıldığını görmekteyiz. Öyle ki; gençlerimizin ve çocuklarımızın başarısıyla büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize insanlara saygıyı, millete ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğreten okuldur. Eğitim; bir milleti özgür, bağımsız, şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder. Eğitim ve öğretim noktasında her fert üzerine düşen görevi tam manasıyla yerine getirmelidir. Bu anlamda bizler de Bilecik Belediyesi olarak, gençlerimizin her alanda kolay ve rahat bir öğrenim hayatı geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Kurulduğu ilk yıldan itibaren, fiziki anlamda büyük gelişmeler kat eden üniversitemiz de her yönüyle donanımlı yapısı ve tecrübeli akademik kadrosuyla öğrencilerimizi beklemektedir.”

”BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Bilecik Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin yanında olduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, mesajında şu bilgilere yer verdi:

”Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar gençlerimizin iyi vakit geçirebilecekleri, spor alanları, açık hava tiyatroları, buz pistleri, kültür ve kongre merkezleri, öğrenci otağı, dinlenme ve eğlenme alanları oluşturduğumuz gibi yeni dönem projelerimiz arasında da gençlerimiz için vizyon projelerimizi açıkladık. Diğer yandan ulaşım anlamında çığır açan ülkemizde olduğu gibi şehrimiz de Yüksek Hızlı Tren projesi ve yeni yol ağlarıyla İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Adapazarı gibi metropol şehirler başta olmak üzere tüm Türkiye ile bağlantılarını güçlendirmiştir. Ayrıca, tarihimize yakışır bir mimari ile yapımını gerçekleştirdiğimiz şehirler arası otobüs terminalimiz de bu anlamda gençlerimiz başta olmak üzere tüm insanlarımıza hizmet edecektir. ”

”ÜNİVERSİTEMİZ HER ALANDA GELİŞİMİNİ HIZLA TAMAMLAMAKTADIR”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin her alanda gelişimini hızla tamamladığına vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:

”Bilecik Belediyesi başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışmalar gerçekleştiren üniversitemiz, her yıl binlerce gencimizi, bünyesine kazandırdığı gibi yine aynı şekilde binlerce öğrenciyi de mezun etmektedir. Yeni oluşturduğu teknik birimleri, derslikleri, kütüphanesi, hizmet binaları, dinlenme ve eğlenme alanlarıyla üniversitemiz, öğrencilerimizin her alanda memnuniyetini kazanacağına inanıyorum. Yıl boyunca gençlerimiz için birçok sosyal aktiviteyi hazırlayan Bilecik Belediyesi, gençlerimize yönelik gerçekleştirdiği konser, konferans, söyleşi, seminer, gençlik şölenleri ve festivaller ile gençlerimizin Bilecik’te her anlamda güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Bilecik Belediyesi tarafından üniversitemiz yerleşkesine yapılan Öğrenci Otağımız, öğrencilerimize yönelik verdiği ücretsiz hizmetin yanı sıra gençlerimizin bir araya gelerek, birlik ve beraberliklerini sağlayacağı güzel bir mekan oldu. Gerek üniversitemiz yerleşkesinde gerek şehrimizde, öğrencilerimiz için daha birçok sürpriz hizmetimiz var. Bu duygu ve düşünceler ve daha aydınlık yarınlara ulaşma temennisiyle şehrimizde konuk edeceğimiz gençlerimizin başarılı ve güzel bir öğrenim yılı geçirmelerini diliyor, onları her alanda yetiştirecek akademik kadromuza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.