DOLAR
32,5282
EURO
34,7884
ALTIN
2.425,52
BIST
9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Yapılan Altyapı Çalışmaları Sel Baskınlarını Önledi

Yapılan Altyapı Çalışmaları Sel Baskınlarını Önledi. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sonrasında bu yıl meydana gelen yağışlarda sel baskınları yaşanmadı.

Yapılan Altyapı Çalışmaları Sel Baskınlarını Önledi

Daha önceki yıllarda başta şehir merkezi olmak üzere, Kapalı Pazar ve Kültür Kongre Merkezi önünde meydana gelen yağışlar sonrasında görülen sel baskınları ve esnaf mağduriyetleri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kapsamlı altyapı çalışmaları sonrasında sona erdi.

Kapalı Pazar ve Çarşı Esnafından Belediyeye Teşekkür

Yağış sonrasında belediye çalışanlarına açıklamalarda bulunan Kapalı Pazar ve çarşı esnafı, geçtiğimiz yıldan bu yana meydana gelen yağışlarda herhangi bir su baskını ve mağduriyet yaşamadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

Önceki yıllarda oluşan yağışlar sonrasında büyük maddi zararlarla karşılaştıklarını belirten çarşı esnafı, ‘’Bize altyapımız güçlü’ diyorlardı. Ancak her yıl en az iki kez su baskınları ile dükkanlarımız büyük zarar görüyordu. Geçtiğimiz yıldan bu yana çok şükür bir sorunla karşılaşmadık. Bizler için büyük bir sorun olan bu konuyu çözdüğü için Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar esnafı da çalışmaların güzel sonuçlarını gördüklerini belirterek, ‘Önceki yıllarda pazarı su basar, ayaklarımız ve ürünlerimiz su içinde kalırdı. Şimdi bu tür sorunlarla karşılaşmıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Daha önce Kapalı Pazar’ın girişindeki yağmur suyu hattının yetersiz olması nedeniyle pazar esnafı ve pazara gelen vatandaşlar büyük zorluklar yaşıyor, şehir merkezinde özellikle Atatürk Bulvarı üzerinde trafik ışıklarının bulunduğu alanda yer alan dükkanları su basarken, yolu kullanan araçlar da yağmur suları nedeniyle oluşan birikintide güçlükle hareket ediyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.