DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Yapılamaz Deniyordu Başkan Şahin Yaptı

Yapılamaz Deniyordu Başkan Şahin Yaptı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin vakıf arazi olarak bilinen ve sadece belirlenen amaç doğrultusunda kullanılmasına izni olan Bilecik Belediye Kültür Sitesi ve Aile Çay Bahçesinin bulunduğu alanda Kültür Sitesini yıkarak çalışmalara başladı.

Daha önce yayınlamış olduğumuz ”Bilecik’te 6K Duraklar Neden Kaldırıldı?” başlıklı haberde  Bilecik’te kamuoyu ve vatandaşlar tarafından takdir toplayan ve Atatürk Bulvarı Kültür Sitesi üzerinde bulunan iki adet 6K durağın neden kaldırıldığını sormuştuk.

Bilecik’te vatandaşlar oldukça beğenilen bu proje ile ilgili olarak iki adet 6K durağın neden kaldırıldığını, bir onarım bakım çalışması mı yapıldığını veya çay bahçesi ile ilgili yapılması planlanan proje ile ilgili yıkım yapılacağı için mi kaldırıldığını ve tekrar yerine konulup konulmayacağını merak ederken, yetkili mercilerden konuya ilişkin açıklama yapılmasını bekliyordu.

Daha önce Bilecikli bir vatandaş tarafından vakfa bağışlanan ve vakıf arazisi olan bu alan ile ilgili olarak, önceki dönemlerde de belediye tarafından girişimlerde bulunulduğu, alanın yıkılamayacağı fakat sadece restorasyon yapılabileceği biliniyordu.

Bugün başlayan yıkım çalışmaları göstermiş oldu ki gereken onay alınmış.

Belediye Başkanı Semih Şahin bugün Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi’nin bulunduğu alandaki yıkım çalışmalarını inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde önemli ve güzel bir projeyi gerçekleştirmek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Şahin; ”Ekiplerimiz, yıkım çalışmasını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Bilecik Belediyesi olarak vizyon projelerimizden birini gerçekleştirmek üzere ilk çalışmaları başlatmış oluyoruz. Projemiz ile şehir merkezimizdeki yeşil alan miktarını artırmış olacağız. Ayrıca birçok etkinliğin yapılabileceği bir projeyi gerçekleştireceğiz. Burada hayat bulacak proje ile halkımız ve şehrimiz rahat bir nefes alacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

  1. Kenan11 dedi ki:

    Hadi hayırlısı.. dilerim vatandaş olarak …eskisini aratmazsiniz güzel biyer olur… Bilecik e yakışır bir yer bekliyoruz…