DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Yalçın Savuran Osmaneli’ni ziyaret etti.

Yalçın Savuran Osmaneli’ni ziyaret etti.

Fotoğraf Sanatçısı, Sinema Eleştirmeni aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yalçın SAVURAN, hafta sonu ilçemizdeydi.

Geçtiğimiz Ocak ayında ilçemizde Necla Hanım Konağı’nda fotoğraf sergisi açan aynı zamanda yine geçtiğimiz Ağustos ayında halkımıza yönelik Temel Fotoğraf Eğitimi veren Yalçın Savuran Osmaneli ilçesine olan yoğun ilgisi sürüyor.

Hafta sonu da fotoğraf atölyesi öğrencileriyle birlikte ilçeye gelen Yalçın SAVURAN, açık alanda özellikle de tarihi ve doğal mekanlarda fotoğraf çekimi yaptı. İlçenin güzide mekanlarını fotoğraf objektifine yansıttı.

Fotoğraf atölyesi öğrencileriyle birlikte iki gün boyunca fotoğraf çekimi yapan Yalçın SAVURAN Hocamız, aynı zamanda ilçemizde açacağı yeni bir serginin de müjdesini verdi.

Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın SAVURAN, önümüzdeki yıl 16 Mayıs tarihinde ilçemizde bir fotoğraf sergisi daha açacak. Bu fotoğraf sergisinin bir özelliği Savuran’ın Osmaneli de verdiği Temel Fotoğraf Eğitimi’ne katılan kursiyerlerin çektiği fotoğrafların da sergide yer alacak olması.

IMG_0019 101212 220220

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.