DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Vizyon Gençlik – Gözyaşı Geceleri

Vizyon Gençlik Bilecik ili Söğüt Şubesi ve Büro Memur Sen tarafından 19 Eylül Cuma akşamı Söğüt Kültür Merkezinde düzenlenen Üç Kıtaya Sığmayan Aşk Osmanlı programı Bilecik ve civar illerden vatandaşların yoğun katılımlarıyla gercekleştirildi. Programa Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk, Derneğin Bilecik İl Başkanı Ahmet Basatemur, Eskişehir İl Başkanı Ahmet Berberler, Egitim -Bir-Sen ve Büro Memur Sen temsilcileri, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaybak ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, İlim Yayma Cemiyeti temsilcileri katıldı.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın ve Büro Memur Sen Genel Sekreteri Uğur Ünalan’nın tebrik telgrafının okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile taçlandı.Söğüt İlçe Başkanı Ferhat Durgut’un selamlama konuşmasından sonra söz alan Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk ‘Biz Yeni Osmanlı hareketi değil bilakis Osmanlı ruhunun ta kendisiyiz” dedi. Osmanlı sultanlarından Vahdettin’e vurgu yapan Türk, onun şahsında tüm Osmanlı Sultanlarını rahmet ve minnetle yad ettiğini söyledi.
Program içerisinde Osmanlı ile ilgili yanlış bilinen hadiselere atıfta bulunuldu. Program anında katılımcının duygulandığı anlar ve programın sık sık alkışlarla kesildigi gözlendi.
Program sonrası söz alan Vizyon Gençlik Bilecik il Başkanı Ahmet Basatemur “600 yıl dünyaya hükmeden bir devletin temelleri nasıl Söğüt’de atıldıysa dünyaya rol verilen değil dünyaya yön veren Yeni Türkiye’nin de temellerinin burada atılacağını”ifade etti. Büro Memursen Bilecik İl Başkanı Mustafa Akış, “Sadece kamu personelinin özlük ve sosyal haklarının değil, ayrıca değerler sendikacılığı adına her türlü kültürel ve tarihsel faaliyetlerde de var olacağız” dedi.
2,5 saat süren program izleyiceler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

DSC_4460-1024x715

DSC_4472-1024x683

DSC_4432-1024x838

DSC_4443-1024x707

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.