DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Veli Arısoy Basın Açıklaması Yaptı

Veli Arısoy Basın Açıklaması Yaptı

Bilecik Sevgi Çiçeği Koleji Müdürü Veli Arısoy, yerel medyada çıkan haberlerin üzerine bir basın açıklaması yaptı.

       Arısoy açıklamasında şunları söyledi: “Bilecik’te, toplumun tüm kesimlerine hizmet veren, amacı Bilecikli öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi olan ve aldığı ulusal ve uluslar arası başarılarla bunu ispatlayan okulumuz, tek özel okul olmanın sorumluluğu ile çok önemli sosyal projelere de imza atmıştır.
       Bu projelerden birisi de Hükümetimizin Açılım Politikalarının bir parçası olan, Güneydoğu’daki okullara giyecek, kitap ve kırtasiye yardımıydı. Bu konuda duyarlılık gösteren Bilecik Polis Eğitim Merkezi (POMEM) ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyası vesilesiyle tanıştığımız POMEM Müdürü Hasan Uğural’ın tayini çıkması neticesinde, daha önce bir çok velimize ve bu şekilde tanıştığımız dostumuza  veda yemeği düzenlenmiştir.
       Bu vesileyle, Hasan Bey’le yapılan görüşme sonucunda, daha önceden tanıdığımız, birçoğu velimiz olan habere konu müdürlerle görüşülmüş ve davet edilmiştir. Kendileri de sevdikleri ve saydıkları, beraber teşriki mesaide bulundukları Hasan Bey’in veda yemeğine katılmaktan mutluluk duyacaklarını belirtmişlerdir.
       Okulumuzda veda yemeği yenmiş, daha sonra çay içilmiş ve bu arada da, dost meclisinde Bilecik ve ülke gündemine dair meseleler hakkında karşılıklı sohbet edilmiştir.
       Sohbet esnasında herkes kendi yorumunu söylemiş ama ne had bildirme, ne de hükümetin aleyhine faaliyette bulunulduğuna dair bir konuşma kesinlikle geçmemiştir.  Kurumumuzun kimseye talimat verme, haddini bildirme  veya direktifte buluna görevi ve yetkisi de yoktur. Böyle bir konuşmada asla geçmemiştir.
       Masumane, insani ve beşeri amaçlarla düzenlenen bir yemeğin ve dost meclisinin, bir fitne unsuru haline getirilecek şekilde çarpıtılarak kamuoyuna yansıtılması ve bunun da basına servis edilmesi, bizleri derinden üzmüştür.
       Haberde adı geçen ilimizin değerli protokolünün değerli müdürlerinin isimlerinin zikredilip, hedef tahtasına koymasının amacı da bir türlü anlaşılamamış ve veda yemeğinin  evsahibi olarak, onlar adına bizleri üzüntüye sevketmiştir.
       Her türlü çarpıtma ve bu vesileyle kurumumuzu yıpratma girişimlerine rağmen, biz Sevgi Çiçeği Koleji olarak, başarılı, dürüst ve ahlaklı gençler yetiştirerek, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.
       Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.