DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
ALTIN
2.445,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Vatandaştan Örnek Davranış

Vatandaştan Örnek Davranış. Bilecik’in Pazaryeri İlçesinde yaşanan olayda başka köpekler tarafından boğulan köpeğe vatandaşlar sahip çıktı.

Alınan bilgilere göre, Efrahim Balkan adlı vatandaşa, bir hafta önce Esmen Köyünden gelen telefonda tasmasız bir köpeğin köyde dolaştığı haber verildi. Tarifler üzerine çevrede yaptıkları araştırmada köpeğin sahibi çıkmadı. Başka köpekler tarafından saldırıya uğradığı için yaralanan köpeğe Efrahim Balkan adlı vatandaş sahip çıktı. Köpeğin sahibine ulaşmak için resimlerini çekip sosyal medya üzerinden paylaşan Balkan, köpeğin yaralı olduğunu ve aç kaldığını belirterek, ”Şimdilik karnını duyurduk. Sahibine ulaşabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, resimlerini paylaşıyoruz. Sabah veterinere götüreceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Efrahim Balkan köpeğin sahibinin ortaya çıkması halinde sosyal medya hesabından kendisine ulaşabileceğini söyledi.

Köpeğin sahibinin bulunabilmesi için bizde Belekoma Haber olarak Efrahim Balkan’a bu duyarlı davranışından dolayı öncelikle teşekkür ediyor ve yaralı köpeğin sahibinin bulunabilmesi için haberleştirerek destek veriyoruz. Umarız en kısa sürede yaralı köpeğin sahibi çıkar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.