DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

VATANDAŞLAR AYNI İFTAR SOFRASINDA BİR VE BERABER OLUYOR

VATANDAŞLARIMIZ AYNI İFTAR SOFRASINDA BİR VE BERABER OLUYOR

Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasına; Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü sakinleri bir araya geldi.

Her bir mahallede gerçekleştirilen ve mahalleliler arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan İftarları, kapsamında bu kez Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği mahalle iftarlarından binlerce vatandaşımız aynı sofrada iftar açtı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar sofrasında vatanımız ve milletimizin birlik ve beraberliği için dualar yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da bütün güzelliğiyle devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; Geleneksel mahalle iftarlarımız kapsamında bu akşam Gazipaşa, İstiklal ve Pelitözü Mahallelerimiz ile bir araya geldik ve iftar sofralarımızı kurduk. Mahalle sakinlerimizle aynı sofrada ekmeğimizi paylaştık. Sağlık ve sıhhat içinde böyle güzel bir aya bizleri kavuşturduğu için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Bizlerin, en büyük gücü aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür, birliğimiz ve kardeşliğimiz. Cenabı Hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Sofralarımızda bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sofraların kurulmasında katkısı olan firma yetkililerine teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değindi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Ben öncelikle siz değerli hemşehrilerimin Ramazını Şerifini tebrik ediyorum. Cenabı Allah bizleri daha nice böyle güzel günlerde bir araya getirsin.

6 yıl önce başlatılan bir geleneğin sürdürüldüğünü belirterek, ‘’Değerli kardeşlerim öncelikle Ramazan Şerifinizin mübarek olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Bu akşam Belediye Başkanlığımız tarafından 6 yıldan bu yana büyük bir keyifle düzenlemiş olduğunuz iftar programına katılarak, şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Değerli kardeşlerim sizlerle birlikte Şeyh Edebali, Ertuğrulgazi, Dursun Fakih, Osmangazi Hazretlerinin, Mustafa Kemal Atatürk’ün ayaklarının izi olduğu bu güzide topraklara 15 yılı aşkın süre boyunca hizmet etmenin haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Bilecik’imiz dünden çok iyi konumda ancak yarın daha iyi olması için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.İnşallah bundan sonra da Belediye Başkanımız Nihat Can, belediye meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız ile el ele vererek, şehrimiz ve insanımız için çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Birbirinden güzel ikramlarla karşılanan çocuklar da güzel oyun gruplarında eğlendi ve birçok çizgi film kahramanı ile fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.