DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Vatandaş zararının karşılanmasını istedi

Vatandaş zararının karşılanmasını istedi

Alınan bilgiye ve iddialara göre, Bilecik-Bursa karayolunun 2.kilometresinde otomobili ile seyir halindeki Y.G. adlı vatandaş yolda oluşan ve ilgili kurumca onarımı yapılmayan büyük çukur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bilecik-Bursa karayolunda otomobili ile seyrederken bir anda kendisini yolda oluşan çukurda bulan Y.G.’nin otomobilinin yeni almış olduğu lastiği yarılarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilini yolun kenarına çeken Y.G. kendi imkanlarıyla lastiğini değiştirerek yoluna devam etti.

Maddi anlamda uğradığı zarar nedeniyle ilgili kurum Bilecik Karayolları Şube Müdürlüğüne müracaat eden Y.G olumsuz yanıt aldı. Otomobilinin lastiği yarılan Y.G. yolda oluşan bu tip büyük çukurların kazaya da sebebiyet verebileceğini ifade ederken, maddi anlamda uğradığı zararı şimdi kimin karşılayacağını sordu.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

  1. Yavuz dedi ki:

    Ödenmesi ve karsilanmasi lazim. Benim baska bir yerde anayol uzerinde 2 lastigimi ayni anda patlatti bu sekilde cukur. En son acaba yolun periyodik kontrolleri ne zaman yapildi? Kim yapti? Ya da yapan var mı?