DOLAR
32,5282
EURO
34,8785
ALTIN
2.435,87
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Vatan Patisi nden Basın Açıklaması ” Gülümse Türkiye!”

Milliyetçiler, Halkçılar, Sosyalistler birleşti.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, halkın mutluluğu, refahı, Cumhuriyet’in yeniden inşası, hukukun üstünlüğü, emekçinin ve üretenin hak ettiği değeri gördüğü, kadının özgür ve üretime katılan birey olduğu, doğasını korumaya kararlı, ülkemizin kurduna, kuşuna sahip çıkan;

Kısaca: Tarihine, kültürüne, Atatürk’ümüze, Atatürk’ümüzün bize emanet ettiği cumhuriyet devrimlerine sahip çıkan bir parti kuruldu. “VATAN PARTİSİ” milletimize hayırlı olsun.

15 Şubat 2015 günü tarihi bir gün yaşandı. İşçi Partisi olağanüstü kongreyle toplandı. İsmini ve amblemini değiştirdi. Milliyetçilere, halkçılara, sosyalistlere çağrı yaptı. Atatürk İlkeleri etrafında birleştirdi. Şimdi yeni bir parti kuruldu. Vatan Partisi. İşte tarihi bir olay, aynı zamanda tarihi bir fırsat.

Bir fırsat diyorum. 7 Haziran’da seçim var. Çünkü ülkemizde AKP’nin 13 yıl iktidarında ülkemizde yaratılan ve yaşatılan iklime bir bakalım. Cumhuriyet ekonomisi özelleştirmelerle ortadan kaldırılmış, akarsuları HES adı altında bozulmuş, tahrip edilmiş, etnik ve mezhepsel kışkırtmalarla milletin birliği bozulmaya kalkışılmış, açılımlarla halkımız birbirine düşürülmüştür. Milletin birliği ve kardeşliği ortadan kaldırılma çabasına girilmiştir. Kadına yapılan ayrımcılık, şiddeti ve ölümü getirmiş, ortaçağ karanlığı hortlatılmak istenmiştir. Hukukun üstünlüğü ortadan kaldırılmış, kuvvetlinin ve egemenin hukuku haline getirilmiştir. Emekçi ve işçi ölümlere terk edilmiş, köle yapılmıştır. Özel hayatımıza müdahale edilmiştir.

Bütün bunları yaşayarak gördük. Atatürk’ümüze ve tarihimize küfredilir, tarihiyle hesaplaşacak bir millet olduğumuz algısı dayatılmak istenmektedir. İşte AKP’nin yarattığı bu iklime karşı muhalefet partileri, iktidarın kuyruğuna takılmış, bazen senden daha iyi yaparız yarışına girmiştir. Böyle bir ortamda milletimiz seçeneksiz bırakılamazdı ve bırakılmadı. “Vatan tehlikedeyse gerisi teferruattır” deyip, milliyetçisi, halkçısı, sosyalisti bir araya gelmiş, AKP’den kurtulmak, Atatürk Cumhuriyetini yeniden kurmak, kuruluş felsefesi olan Cumhuriyetçiliği, Milliyetçiliği, Halkçılığı, Laikliği, Devletçiliği ve Devrimciliği hayata geçirmek, milletimizi bağımsız başı dik, özgür hale getirmek için bir araya gelmişlerdir.

Gülümse Türkiye. Vatan Partisi kuruldu diyoruz.

Bütün milletimizi Vatan Partisi’ne üye olmaya çağırıyoruz.

Vatanın bütünlüğü, milletimizin birliği, Atatürk ilke ve devrimlerinin hayata geçirilmesi için seninde katkına ihtiyaç vardır.

Haydi, milletimiz el ele!

VATAN PARTİSİ

belekoma vatan

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.