DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

VALİ YARDIMCISI ÇINAR VE SÖĞÜT KAYMAKAMI GÖZEN’E VEDA

VALİ YARDIMCISI ÇINAR VE SÖĞÜT KAYMAKAMI GÖZEN’E VEDA

 

Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Metin Çınar’a ve İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Çorum Sungurlu Kaymakamlığına atanan Söğüt Kaymakamı Mitat Gözen’e veda yemeği düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Polisevi’nde düzenlenen programda, memuriyetin tecellisinde ve kaderinde çok sıkça yaşanılan hususlardan birisinin de emeklilik ve tayin olduğu söyledi.

Günün birinde emekli veya tayin olacaklarını bilerek göreve başladıklarını ifade eden Vali Nayir, şöyle konuştu:

“Baki kalan, bu kubbede hoş bir sedaymış. Dileğimiz, görev yaptığımız yerlerde hoş bir seda bırakarak gidebilmek. Geriye döndüğümüzde de yine dostlarımızla yüz akıyla görüşebilmek. Arkadaşlarımız da burada görev sürelerini tamamladılar. “Mahkeme kadıya mülk değildir” sözü hepimizin bir ölçüsü yalnızca adliyecileri ilgilendirmiyor. Görev yaptığımız yerler bizim olmuyor ama anılarımız, dostlarımız bizim oluyor. Arkadaşlarımız güzel hatıralarla ve anılarla ayrılıyorlar. İnanıyorum ki, gönüllerimizde de yer bırakıyorlar. Bu tür ayrılıklarda duygusallık mutlaka var ama hayatın bir gerçeği bu. Hiç kimse ayrılmasaydı, arkadaşlarımız da buraya gelip görev yapmayacaklardı. Görev devri yeni arkadaşları tanımamıza ve dostlukların oluşmasını sağlayan bir husus. Emekli olan Vali Yardımcımıza ve Söğüt Kaymakamımıza yeni hayatlarında aileleriyle sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.”

Vali Yardımcısı Metin Çınar da 45 yıllık memuriyet hayatının 40 yılını mülki idare amiri olarak geçtiğini anımsatarak, “Dolu dolu 40 yıl geçirdim. İnsanoğlunun yaşayacağı en büyük mutluluklardan biri. 40 yılın 7,5 yılı Bilecik’te geçti. Son 7,5 yılım o kadar mutlu ve dolu dolu geçti ki, bunda sayın valilerimin de katkıları var. Köylere hizmet etme fırsatı verdiler” dedi.

Söğüt Kaymakamı Mitat Gözen ise Söğüt’e  hizmette bulunmakla kendini bahtiyar saydığını ve şeref duyduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Murat Darçın ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Vali Yardımcısı Çınar’a ve Söğüt Kaymakamı Gözen’e çeşitli hediyeler verdi.

Yemeğe ayrıca Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hakan Tekin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, 9. Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit ve İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve daire müdürleri katıldı.

MUH_0663 MUH_0622 MUH_0640

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.