DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

VALİ NAYİR’DAN “TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI”NDA İNCELEME

VALİ NAYİR’DAN “TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI”NDA İNCELEME

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Pazaryeri ilçesinde “TÜBİTAK 4006 Bilim” fuarında incelemede bulundu.
Vali Nayir, Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Deniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar ile birlikte Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi’ndeki proje sergisini gezdi.
30 projenin yer aldığı sergiyi gezen ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler alan Vali Nayir, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken gençlerin gayretli ve ilgili olduklarını görmenin kendilerine umut verdiğini söyledi.
Cumhuriyetin emanet edildiği gençlerin ülkenin geleceğine yön vermede gayretlerine ve ilgilerine ihtiyaç bulunduğunu ifade eden Vali Nayir, “Projede görev alan danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizi sosyal cesaretlerinden, konularına ilgilerinden ve projelerini başarılı sunumlarından dolayı tebrik etmek istiyorum. Fen bilimlerinden sosyal konulara, tarihten, tarıma kadar değişik konularda çalışmalar yapılmış. Bu çalışmalarının ve başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyorum. Bu fırsatı veren öğretmen ve ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Nayir, başarılı çalışmalarından Okul Müdürü Seyfettin Yıldız’a kaymakamlık tarafından hazırlanan başarı belgesini verdi.
DSC_2271

DSC_2186

DSC_2210

DSC_2223

DSC_2236

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.