DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

VALİ NAYİR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

VALİ NAYİR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Nayir, eşi Münevver Nayir ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Baktaş ve Emine Bektaş, Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül’le birlikte, ilk olarak 1983 yılında Malatya’da görev yaptığı sırada bıçaklı saldırı sonucu şehit olan Mevlüt Kurt’un Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan babası Ahmet Kurt ve annesi Refika Kurt ile Kurt’un kardeşlerini ziyaret etti.

Daha sonra 1985 yılında Gölcük’te görev sırasında trafik kazasında şehit olan polis memuru Fikret Turanlı’nın İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan Saadet Turanlı ile ailesini ziyaret eden ve bir süre sohbet eden Vali Nayir, Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Söğüt nüfusuna kayıtlı Kazım Esmer’in şehit olmasından duyduğu büyük üzüntüyü dile getirerek, en yüksek mertebenin şehitlik mertebesi olduğunu söyledi.

Huzurun olması için  güvenlik güçlerinin canı pahasına mücadele verdiğini ve mücadele sırasında kimsenin burnunun kanamasını istemediklerini vurgulayan Vali Nayir, “Ülkemizde barış, kardeşlik, dostluk ve sevgi olsun. Ama hainler var, kurşununun nereden geldiği belli olmuyor. Fedakarlıkların en büyüğü vatan uğrunda can vermek ve gazi olmaktır. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler emellerine asla ulaşamayacak. Allah, devletimize, milletimize, vatanımıza birlik ve beraberlik versin” ifadesinde bulundu.

DSC_5460 DSC_5423 DSC_5432 DSC_5442 DSC_5444 DSC_5448

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.