DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

VALİ NAYİR’DAN GAZİ ŞENGÖNÜL’E ZİYARET

Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Milletimiz şehitlerini rahmetle, şehit ailelerini, gazilerimizi ve gazi ailelerini minnetle anmaktadır” dedi.

Ordu Akkuş ilçesinde 1993 yılında görev dönüşü askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan er Selami Şengönül’ü,Vali Nayir, Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turhan Sulhan, Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, Gaziler Günü nedeniyle evinde ziyaret etti.

Ülke coğrafyasında şehit ve gazisiolmayan bölümün bulunmadığını anımsatan Vali Nayir, “Bilecik’te 56 şehit ailemiz var; 183 Kıbrıs, 48 Kore ve 48 iç güvenlik hizmetlerinde olmak üzere 279 gazi bulunmaktadır. Kolay ve az bir fedakarlık değil. Can pahasına kutsal saydığımız, değerleri korumaya çalıştılar. Çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu milletin her ferdi hem şehit hem de gazi ailelerimize, bu minneti duymakta veyapılan fedakarlığı görmektedir. Şehit ve gazi ailelerine devlet istihdam imkanısağlamaktadır. Yapılan fedakarlığın karşılığı değil ama şehit ve gazi ailelerimizin geride bıraktıklarına devlet gereken desteği vermeye çalışmaktadır” dedi.

Şengönül’e evde sağlık hizmeti verildiğini belirten Vali Nayir, “İhtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonları evinde ve aile ortamında sağlanmaktadır. Bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetleri bir bütün olarak verilmektedir” diye konuştu.

Ziyarette, Vali Nayir ve beraberindekiler, Şengönül ve ailesiyle bir süre sohbet etti.

 

MUH_7988 MUH_8002

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.