DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Vali Halil İbrahim Akpınar’dan Veda Ziyaretleri

Vali Halil İbrahim Akpınar’dan Veda Ziyaretleri

 

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Vali Halil İbrahim Akpınar, veda ziyaretlerinde bulundu.

Veda ziyaretlerine Osmaneli ilçesinden başlayan Vali Akpınar’ı, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Osman Görgel ve İlçe Emniyet Müdürü Hicri Girgin ve daire müdürleri karşıladı.

Kaymakam ziyaretinde, bir süre sohbet eden Vali Akpınar daha sonra Belediye Başkanı Isıkan’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Isıkan ve beraberindekilerle bir süre görüştü. Isıkan, Vali Akpınar’a, belediyenin ambleminin bulunduğu tabak hediye etti. Ziyareti sırasında el sanatı ustası Ülvi Erbaş’da hazır bulundu.

Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarından helallik alan Vali Akpınar, memuriyetin zor tarafının dostlarından ayrılmak oluğunu ifade ederek, “Görev yaptığım yaklaşık 4yıllık süre içerisinde mesai arkadaşlarımla Bilecik’in ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimi için gayret gösterdik. Bilecik’te görev yapmaktan gurur duydum” dedi.

Daha sonra Gölpazarı ilçesine geçen Vali Akpınar’ı, Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal ve daire müdürleri karşıladı. Bir süre sohbet eden Vali Akpınar, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Yenipazar ilçesinde Kaymakam Mehmet Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yasin Ercan, İlçe Emniyet Amir vekili Selman Arslan ve daire müdürleri ile diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Akpınar, ilk göreve atandığı kaymakamlık dönemlerini ve daha sonraki görev yerlerindeki anılarını anlattı.

İnhisar ilçesine geçişi sırasında ilçeye bağlı Çayköyü’nde köy kahvehanesi önünde oturan vatandaşlarla da vedalaşan Vali Akpınar’ı Kaymakamlık önünde Kaymakam Adem Kaya, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Şaban Keskin, İlçe Emniyet Amir Vekili Hasan Koşmaz ve daire müdürleri karşıladı.

Kaymakamlıkta bir süre Kaymakam Kaya ve beraberindekilerle sohbet eden Vali Akpınar daha sonra Belediye Başkanı İsmail Cambaz’ı ziyaret etti.

Buradan Söğüt ilçesine geçen Vali Akpınar’ı, Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Osman Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Gezgin ve İçe Emniyet Müdür vekili komiser yardımcısı Coşkun Bartın ile daire müdürleri karşıladı. Kaymakam Gözen, Vali Akpınar’a hizmetlerden dolayı mermer üzerine işlenmiş Osmanlı armasının bulunduğu tablo hediye etti.

Daha sonra Belediye Başkanı Güneş’i ziyaret eden Vali Akpınar, bir süre görüştükten sonra vedalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.