DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

VALİ BÜYÜKAKIN’IN YKS ‘YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI

VALİ BÜYÜKAKIN’IN YKS ‘YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI MESAJI

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gençlerimizin gelecekte hedefledikleri mesleğe ulaşması açısından büyük önem arz ediyor. Kaliteli ve her anlamda donanımlı bir üniversite okumak için sınavlara sıkı bir şekilde hazırlanan ve  aynı zamanda motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan öğrencilerimizin, emeklerinin karşılığını alabilmelerini ve yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak, başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.
Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız Yükseköğretim Kurumları sınavı, eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biridir. Ruh ve beden sağlığınız her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan bu sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak yol aldığınız şu günlerde heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum.
Sevgili gençler, yıllardır hazırlandığınız bu sınavda güzel bir neticeyi alarak, üniversite hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Sizler, bizim güvencemiz ve geleceğimizsiniz. Hayatın çok uzun süren ve umutsuzluğa düşülmemesi gereken bir süreç olduğunu unutmamalısınız. Her şeyin gönlünüzce ve güzel olmasını diliyorum.
Bu vesileyle bugüne kadar sizlerin yetişmesinde her türlü fedakarlığı üstlenen öğretmenlerinize, ailelerinize,  teşekkür ediyor, sınavda başarılar diliyorum.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.