DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Vadi Park Hizmete Açıldı

Vadi Park Hizmete Açıldı. İstasyon Mahallesinde yer alan ve şu ana kadar atıl vaziyette olan Vadipark Sosyal Tesisleri, yapılan kapsamlı düzenleme çalışmaları sonrasında hizmete açıldı.

Açılış programına, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediye başkan yardımcıları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, siyasi parti başkanları ve üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu ile dernek temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kapsamlı çalışma sonrası açılışı yapılan tesis hakkında konuşan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, konuşmasında ‘’Burada çok fazla emek ve gayret var’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

‘’Burasının tadilatı yaklaşık 5 ayda tamamlandı ve her türlü çalışma ve üretim kendi imalatımız ve ekibimizle yapıldı. Buranın kapıları kilitliydi ve neler yapabileceğimizi düşündük. Şehrimizin betonarme yapıdan çok yeşil alanlara ihtiyacı var dedik. Çocuklarımızı güvenle oynatabildiğimiz ve bizlerin rahatça sosyalleşebileceğimiz alanlar oluşturduk. Buraya yeni bir otopark kazandırdık, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve hiç kullanılmayan spor tesisi malzemeleriyle yeniden düzenledik. Buranın çatısından tabanına kadar çalışmalar yaptık. Binanın içlerindeki fonksiyonsuz alanları yeniden düzenleyerek, kullanıma sunduk. Yazın bu alanlarda daha çok zaman geçirileceğini düşünüyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza sağlıklı alanlarda spor yapma imkanı sunmanın yanı sıra sağlıklı ve güvenli yeme içme alanları oluşturduk. Yeniden kullanıma açtığımız tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise ‘’Bugün bu tesisin açılışında sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Öncelikle tesisin hazırlanmasında, hizmete konulmasında emeği olan başta Belediye Başkanımız Melek Hanıma ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Melek Hanım ve ekibi gerçekten güzel bir çalışma ortaya koymuşlar. Özellikle bir kadın elinin değmesi çok önemli. Zaten bu açıkça görünüyor. Kadın başkan ve mimar özelliğiyle daha da ayrı güzel olmuş. Umarım Bilecik halkı burayı en güzel şekilde değerlendirir. Hayırlı ve uğurlu olsun’’ diye konuştu.

Şu ana kadar atıl halde olan Vadipark Sosyal Tesislerindeki revizeler kapsamında kadın ve erkek spor salonları da kazandırılırken, yeni çocuk oyun alanları da hizmete girdi.

Kullanılmayan Squash salonlarının da hizmete girdiği tesiste, masa tenisleri de halkın hizmetine sunuldu. Bölgenin daha cazip hale gelmesi amacıyla hazırlanan tesiste vatandaşlarımız sağlıklı ve güvenli spor yapma imkanına kavuşacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.