DOLAR
32,3450
EURO
34,8212
ALTIN
2.376,85
BIST
10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Üzeyir Yıldırım Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini Ziyaret Etti

Üzeyir Yıldırım Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yıldırım, Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yıldırım, tüm dünyada engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek, onları daha iyi anlayabilmek ve toplumsal farkındalığın oluşturulması amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Yıldırım, Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı Halit Altıntaş ve üyeleriyle, engelli vatandaşların sorunları konusunda dertleşti.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Üzeyir Yıldırım, ülkemizin yapılan çalışmalar sonucunda engelli bireylerin hayat şartlarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmesi noktasında örnek gösterilecek bir konuma ulaştığına dikkat çekerek, devletimizin onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar attığını, önlerindeki, sosyal ve fiziki engeller kaldırıldığında, kendilerine güvenilip fırsat verildiğinde, sanattan spora, girişimcilikten üretime kadar her alanda gurur verici başarılara imza attıklarını hatırlattı.

Yıldırım, toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik etti ve helva ikramında bulundu.

uzeyir-yildirim-bilecik-engelsizim-yasam-ve-yardimlasma-dernegini-ziyaret-etti bilecik haber

Yorumlar

  1. Misafir dedi ki:

    Kıymetli başkanım. İçimizden biri olmanız bizleri çok sevindiriyor. İşkur da bizlere göstermiş olduğunuz başarıları Belediyecilikte de göstereceğinize eminiz.

  2. Misafir dedi ki:

    Başkanım engellilere gösterdiğiniz hassasiyet bizleri çok mutlu etti. Seçimde de biz sizleri destekleyeceğiz.

  3. Oğuzhan kılınç dedi ki:

    Helal olsun sana Üzeyir yıldırım inşallah belediye başkanı olunca Bilecik ilimiz büyük şehir olma Yolunda ilerleyecek senin sayende

  4. Fiko dedi ki:

    Başkanım desteğimiz sizinle

  5. Samimi belediye için dedi ki:

    Üzeyir beyi tanırız, samimiyetine ve hassasiyetine şüphemiz yok. Başkan olursa yaşanılabilir bir şehir için elinden geleni yapacağına eminim. Hem engelliler hem yaşlılar için konforlu bir şehir oluşturacağını düşünüyorum.

  6. Helvacı dedi ki:

    Başkanım sizi aday gösterdikleri andan itibaren muhalefetinde helvasını karıp dağıtacağız inşaallah

  7. Adam gibi adam dedi ki:

    Başkanım tebrikler. Çok nazik bir yaklaşım olmuş. Nezaketiniz bizlere örnek oluyor

  8. Bahri işbilen dedi ki:

    Üzeyir başkan bu işi biliyor .çok güzel bir davranış .tebrik ediyorum.başkan olursa da Bilecik e çok güzel Hizmetler yapacağı kesin .duruşu ,davranışları mütevaziliği tam bir başkan adayı .

  9. Pelinsu dedi ki:

    Başkanımız Üzeyir Yıldırım. Oylarımız, dualarımız sizinle…

  10. Çok güzel dedi ki:

    Başkanım siz engellileri unutmadınız. Bizde sizi unutmayacağız. Başarılar. Çare sizsiniz.

  11. Bilecikli dedi ki:

    İlimize yakışan halkın içinde başkan adayı yolunuz açık olsun

  12. Mehmet dedi ki:

    Üzeyir başkan gümbür gümbür geliyor. Bilecik hak ettiği hizmeti alacak inşaallah.

  13. Bilecikliyim dedi ki:

    Bilecik için en donanımlı en yüce gönüllü dava adamı beklenen belediye Başkan adayı

  14. CelL dedi ki:

    Artık yeni bir yüz istiyoruz. İnşallah belediye başkanı adayı ve netice de başkan olur Üzeyir Bey.