DOLAR
32,2024
EURO
35,0064
ALTIN
2.518,50
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Uz. Dr. Mehmet Ergin Hasta Kabulüne Başladı

Uz. Dr. Mehmet Ergin Hasta Kabulüne Başladı. Uz. Dr. Mehmet Ergin kimdir. Mehmet Ergin’in özgeçmişi. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı olarak ataması yapılan ataması yapılan Uz. Dr. Mehmet Ergin, hasta kabulüne başladı.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından Uz. Dr. Mehmet Ergin’in İç Hastalıkları (Dahiliye) polikliniğinde hasta kabulüne başladığını duyurdu. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlayan Uz. Dr. Mehmet Ergin ile birlikte dahiliye biriminde toplam 7 uzman doktor görev yapıyor.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye Birimi Doktorları

Uz. Dr. Gül Sena TOPAL
Uz. Dr. Turgay KUTLU
Uz. Dr. Serap BOZ
Uz. Dr. Havva DEMİRHAN
Uz. Dr. Faik ÖZEL
Uz. Dr. İpek GÜNDOĞAN
Uz. Dr. Mehmet ERGİN

Mehmet Ergin Kimdir?

Uz. Dr. Mehmet Ergin’in Özgeçmişi

Mehmet Ergin 27.04.1989 yılında Konyada doğmuştur. Meram Anadolu Lisesindeki eğitimini tamamladıktan sonra, Tıp Eğitimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uzmanlığını ise Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde İç Hastalıkları (Dahiliye) alanında tamamlamıştır. 10.07.2020 tarihi itibarı ile Bartın Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı olarak göreve başlayan Mehmet Ergin şimdi ise Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.