enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Usulsüz Kullanım Gerekçesiyle Suyu Kesildi

Usulsüz Kullanım Gerekçesiyle Suyu Kesildi

Karası İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğinden su kesme işlemiyle ilgili yapılan açıklamada bahse konu Biosun firmasının Karasu hattından usulsüz kaçak hat çektiğinin tespiti ve birliğe olan mevcut su borcun ödemediği gerekçesiyle suyunun kesildiği her şeyin yasal çerçevede yapıldığı açıklandı.

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi.

“Biosun Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi özel bir firma olup kullanmakta olduğu suyu Bilecik Belediyesinden değil, Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’nden temin etmektedir. Yapılan incelemeler sonucunda Biosun firmasının, hizmet aldığı Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği’ne var olan su borcunu ödemediği, aynı zamanda kaçak hat çekerek usulsüz kullanım gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Bunun üzerine firma ile ilgili gerekli tutanaklar tutularak su kesme işlemi uygulanmıştır.

Ek’te sunulan belge ve dokümanlar gerçekleştirilen işlemlerin tamamen yasalar çerçevesinde olup Biosun firması ile ilgili özel bir nedeni içerisinde barındırmadığını kanıtlamaktadır.” dendi.

usulsuz kullanim gerekcesiyle suyu kesildi-bilecik-haber

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.