DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

USTA TİYATRO OYUNCUSU VE YAZAR İLE ÜNİVERSİTEDE SÖYLEŞİ VE KİTAP İMZA GÜNÜ

USTA TİYATRO OYUNCUSU VE YAZAR İLE ÜNİVERSİTEDE SÖYLEŞİ VE KİTAP İMZA GÜNÜ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali kapsamında; Usta Tiyatro Oyuncusu ve Yazar Nurcan Elver’in katılımıyla söyleşi gerçekleştirildi.
Bilecik Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tiyatro ve Sahne Sanatları Kulübü girişimleri ile gerçekleştirilen tiyatro söyleşisinde Usta Oyuncu ve Yazar Elver, öğrencilere tecrübelerini aktardı.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi ile Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iki ayrı söyleşide Usta Oyuncu ve Yazar ayrıca öğrenciler için kitap imzaladı.
Şehrimiz ve ülkemizin tiyatrodaki dünü, bugünü ve yarınının ele alındığı söyleşide, Usta Tiyatro Oyuncusu Elver, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
USTA OYUNCU VE YAZAR ELVER:
”SANATA VE SANATÇIYA DEĞER VEREN BİLECİK’İN ADINI HER GİTTİĞİMİZ YERDE ANIYORUZ”
Usta Oyuncu ve Yazar Nurcan Elver, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki söyleşi sonunda yaptığı kısa değerlendirmede; ”Sanata ve sanatçıya değer veren Bilecik’in adını her gittiğimiz yerde anıyoruz” ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:
”Bilecik’te olmaktan çok mutluyum. Özellikle tiyatro ve sana verilen değer inanılmaz derecede büyük. Ben daha önce de Bilecik’e gelmiştim. Bu kongre ve kültür merkezi daha yapılmamıştı. Ancak şimdi gerçekten çok büyük ve güzel bir eserin Bilecik’e kazandırıldığını gördüm ve çok mutlu oldum. Salonuyla, kulisleriyle her şeyiyle mükemmel bir yapı. Özellikle Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın bu sanat ağırlıklı çalışmalarını çok taktir ediyorum. Geçen yıl Bilecik, beni onurlandırdı. Tiyatro festivali kapsamında Kristal Çınar Onur Ödülü aldım. Onun için büyük onur duydum. Bu yıl da başka arkadaşlarım aldı ve gelecek yıl da İnşallah başka arkadaşlarım alacak. Bizler, tiyatroya vermiş kişiler olarak her zaman Bilecik’e gelmekten ve Bilecik’te olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Sanat değer verdiği için Bilecik’in adını her gittiğimiz yerde anıyoruz. Ben bir televizyon röportajımda özellikle de buraya gelmeden önce bahsetmiştim. Buradaki festival hakkında konuştum. Bilecik’in adını andım. Her zaman Bilecik’i sevdim ve her zaman gelmeye de hazırım” ifadelerini kullandı.
Usta Oyuncu ve Yazar söyleşide kitaplarını imzalayarak, öğrencilerle fotoğraf çektirdi ve tiyatroculuk ile yazarlığı hakkında tavsiyelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.