DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “İLÇEMİZE HOŞGELDİNİZ! TANITIM GEZİSİ”

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE “İLÇEMİZE HOŞGELDİNİZ! TANITIM GEZİSİ”

 

Bozüyük Belediyesi tarafından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Bozüyük Meslek Yüksekokulu’nu kazanarak kayıt yaptıran öğrencilere Bozüyük ilçesi ile Bilecik ve Söğüt’ü tanıtan bir gezi programı düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen, öğrencilerin eğitim göreceği il ve ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini bizzat gezerek, görerek ve yerinde yapılan anlatımlarla öğrenmeleri amacıyla düzenlenen “İlçemize Hoşgeldiniz, Tanıtım Gezisi” öğrenciler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bozüyük Belediyesi’ne ait ücretsiz ulaşım aracı ile sabah erken saatlerde yola çıkan öğrenciler ilk olarak Kurtuluş Savaşı’nın en kanlı mücadelelerinin verildiği Metristepe Anıtı’nı ziyaret etti. Burada Bozüyük Belediyesi eğitmenleri tarafından öğrencilere Metristepe’nin stratejik önemi ve savaşın evreleri anlatıldı. Ardından Bilecik’e hareket edilerek Bilecik Osmanlı Tarih Şeridi, Şeyh Edebali Türbesi, Dursun Fakıh Türbeleri ve Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi ziyaret edildi. Gezide ayrıca öğrencilere Bozüyük Belediyesi şapkası, anahtarlık ve ilçe haritası hediye edilirken ilçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının yerleri de gösterildi.

Öğrencilerin eğitim göreceği il ve ilçe hakkında bilgi edinmesi ve yabancılık çekmemeleri amacıyla düzenlenen gezi öğrenciler tarafından da beğeni ile karşılanırken geziye katılanlar kendilerine bu imkânı sağlayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.

kultur-universiteliler-tanitim-gezisi-7_resized kultur-universiteliler-tanitim-gezisi-1_resized kultur-universiteliler-tanitim-gezisi-5_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.