DOLAR
32,5119
EURO
34,9417
ALTIN
2.434,71
BIST
9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Uluslararası Zafer turnuvası Başladı

29.03.2018
A+
A-

Uluslararası Zafer turnuvası Başladı

13 ülkeden 250 sporcunun mücadele ettiği ve Gebze belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Uluslararası yıldızlar Zafer güreş turnuvası Gebze’de başladı.

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği turnuvanın ilk gününde Greko-Romen stilde, 48,55 ve 65, serbest stilde 48,55 ve 65, kadınlarda ise 43,49 ve 57 kilo müsabakaları yapıldı. Müsabakalar öncesinde bir konuşma yapan Türkiye Güreş Federasyonu başkanı Musa Aydın turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek “Dünyanın dört bir yanından ülkemize gelen tüm takımlara hoş geldiniz diyorum. Bu turnuvanın Gebze’de düzenlenmesine vesile olan ve sponsoru olan, ata sporumuz ve milli sporumuza destek olan Gebze belediye başkanımız Adnan Köşker beye teşekkür eder bunun diğer belediyelere de örnek olmasını diliyorum.” diye konuştu. Gebze belediye başkanı Adnan Köşker ise sözlerine tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum diyerek başladı. Köşker “Bugün burada uluslararası yıldızlar Zafer turnuvası gerçekleşiyor. 13 ülkeden 250 sporcu, görevlilerle birlikte 300 yabancı görevli ile birlikte 600 kişiyi ağırlıyoruz. Avrupa şampiyonası öncesinde tüm ülkeler burada son durumlarını görme şansını elde edecekler. Ben hak edenlerin kazanacağı güzel bir turnuva diliyor. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye güreş federasyonu başkanı Musa Aydın ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker günün anısına birbirlerine plaket verdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.