DOLAR
32,4937
EURO
34,7446
ALTIN
2.422,24
BIST
9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Ülkü Ocakları Zafere Yürüyüş Düzenledi.

 Ülkü Ocakları Bilecik binası önünde toplanan grup Küre Mehteran Takımı eşliğinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine kadar yürüdü. Yürüyüşe MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, milletvekili adayı Hüseyin Şensoy, MHP İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Fatih Çakır ve gençler katıldı.

Bahattin Şeker, programda yaptığı konuşmada, ülkü ocaklarının zafere yürüyüşü yaparak Bilecik’te gençliğe örnek olmasının kendilerinin gururlandırdığını ifade ederek, Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisinin kutlu bir yürüyüşe çıktığını ifade eden Şeker, “MHP kadroları kuruluş ve kurtuluşun beşiği olan İilimizde büyük bir aile, beraber ve bütünlük içinde, ilimizin ve ülkemizin sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üreterek iktidara hazır olduğunu göstermiştir. Bizler haksızlığa, hırsızlığa ve hıyanete karşı “Bizimle Yürü Türkiye” diyerek adım adım, köy köy, sokak sokak, ilçe ilçe hemşerilerimizle ve milletimizle buluşuyoruz. Halkımızın yoksulluktan, yolsuzluktan ve yasaklardan artık bıktığını ve canına tak ettiğini hep beraber görüyoruz. İnsanlığımızın şiddete bölücülüğe ve teröre karşı tek yürek olduğunu ve bizimle yürümek istediğini ve bu kararı aldığını beraber yaşıyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Fatih Çakır 19 Mayısın Türk gençliğinin bayramı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık, sahne aldı.  

DSC_0118 DSC_0080 DSC_0068 DSC_0241 DSC_0237 DSC_0235 DSC_0224 DSC_0217 19 mayıs gençlik ve spor bayramı 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.