DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun Bilecik Ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun Bilecik Ziyareti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ”Tünel 26” şantiyesindeki çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.

Vali Bilal Şentürk ve ilgililer tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, YHT projesinde Bilecik sınırları içerisinde bulunan T-26 projesi tünel şantiyesinde ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun Bilecik Ziyareti

Bakan Karaismailoğlu, şantiyedeki işçilerle yapacağı iftar öncesi yaptığı açıklamada, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki ”Tünel 26” şantiyesinde bulunduklarını anımsatarak, Ramazan ayının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle farklı geçtiğini kaydetti.

İşçilerle birlikte iftar açacaklarını ve bir arada olmaktan da mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

“T26 Tüneli 6 bin 800 metre, tamamı, giriş ve çıkışlarıyla beraber 8 bin 100 metrelik bir tünel inşaatı. İnşallah Ankara-İstanbul hattı, bu T26 Tüneli bittiği zaman 14 dakika daha kısalacak. Kovid-19 sürecinden geçiyoruz. Bu süreçte gerekli bütün tedbirlerimizi aldık. Mesafe anlayışımız, alışkanlıklarımız değişti. Hepsine uyarak, bütün tedbirlerimizi aldık. Şantiyelerimizi ona göre dizayn ettik. Bu şantiyelerimizde işçi arkadaşlarımız, çalışma arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bunun gibi Türkiye’de binin üzerinde şantiyemiz var. Hepsinde gerekli tedbirler alınarak, hiçbir aksamaya mahal vermeden çalışmalarımız büyük bir özveriyle devam ediyor. Özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.