DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

UĞUR ARSLAN ŞİİRLERİ’Nİ BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETÇİLERİ İÇİN OKUDU

UĞUR ARSLAN ŞİİRLERİ’Nİ BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETÇİLERİ İÇİN OKUDU

 

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetine ara vermeden devam ederken Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan demokrasi nöbetlerine sevilen sanatçılardan da destek geliyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için dün akşam organize edilen programda sevilen şair, sunucu ve televizyon programcısı Uğur ARSLAN sahne aldı. ARSLAN sevilen şiirlerini Bozüyük’lü demokrasi nöbetçileri için seslendirirken zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük TSO Başkanı Buğra LEVENT, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve vatandaşlar katıldı. Büyük bir coşkuyla seslendirilen marşlar, okunan şiirler ve şehitlerimiz için yapılan duaların ardından sahne alan Uğur ARSLAN şiirlerini okuyarak “Biz bu ülkede şehit vererek yaşıyoruz. Sadece 10-15 gün önce değil, biz bu ülkede Çanakkale’den beri, 1071’den beri bu ülkede şehit vererek yaşıyoruz.  Biz bu ülkede yüzyıllardır şehit vererek yaşıyoruz. Biz bu ülkede yaşamayı hak ederek yaşıyoruz. Biz bu ülkede yaşamanın bedelini ödeyerek yaşıyoruz. Dolayısıyla kimseye ne bir karış toprak ne de bir imtiyaz verecek değiliz. Özgürlüğümüzden vazgeçecek değiliz” dedi. Uğur ARSLAN’ın programının ardından sahneye gelen Başkan BAKICI ARSLAN’a katılım ve destekleri için teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Burada halka hitaben bir konuşma da yapan Başkan BAKICI “Yurt dışında tamamen şer odaklı insanlar Türkiye’nin üzerinde oyun oynamaya devam ediyorlar. şuanda Türkiye’nin daha kötü duruma düşebilmesi için çalışma yapıyorlar, bunu bilmemiz gerekiyor. Şuanda Türkiye’nin her meydanında şunu bilmemiz gerekiyor ki Türkü ile, Kürdü ile, Çerkezi ile, Lazı ile, Abazası ile, Manavı ile, Macırı ile ne olursa olsun bir beraberlik sağlanmıştır. Ama bunu bozmak isteyen özellikle fitne, aramıza fesat sokmaya çalışanlar Sünnilik, Hanefilik gibi ne olursa olsun bunları karıştırmaya çalışacaklar. Belki bugün modern giyimli bir hanımefendiyi yolda aşağılayacak bir kelime kullanacak. Kışkırtmaya çalışacaklar. Birbirimizi kırdırmak için ne gerekirse yapmaya çalışacaklar. Bunları özellikle belirtmemiz gerekiyor ki herkesin burada gözünü açması gerekiyor. Kışkırtmalara muhakkak meal vermeyelim” dedi.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden demokrasi nöbetinde Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.