DOLAR
32,1985
EURO
35,0938
ALTIN
2.464,13
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

UEFA Standartlarında Doğal Çim Saha ve Geleneksel Türk Sporları Sahası İnşaatı Devam Ediyor

UEFA Standartlarında Doğal Çim Saha ve Geleneksel Türk Sporları Sahası İnşaatı Devam Ediyor

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Millet Bahçesi 110×68 UEFA Standartlarında Doğal Çim Saha ve Geleneksel Türk Sporları Sahası inşaatı devam ediyor.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçenin spor turizmi açısından sahip olduğu tesisler ve yeni yatırımları ile spor organizasyonlarında aranan merkez haline geldiğini belirterek, ”Osmaneli spor tesislerinin yanında otelleri ve her yıl arttırdığı yatak sayısıyla organizasyon kapasitesini arttırıyor. Millet Bahçesi içinde UEFA standartlarında doğal futbol sahasında altyapı işlemleri tamamlanmak üzere. Çimlendirme işlemlerine Nisan ayında başlıyoruz. Aynı alan çevresinde oluşturulan doğal çim alan Geleneksel Türk Sporları için ilçeye ayrı bir değer katacak. Aynı alanda yapılacak kamp merkezi, çocuk ve gençler için uluslararası yabancı dil okulu projesi de sürdürüyoruz. Burada yapılacak Osmaneli Konakları mimarisindeki küçük evler konsepti spor organizasyonlarına da hizmet edecek. Bir çok tesisin içinde yer alacağı ‘Osmaneli Millet Bahçesi’ projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat desteklenen ve Bilecik ziyareti sırasında da devam eden projeler içerisinde yer verdiği ilçemizin değerini arttıracak proje. Cumhurbaşkanımıza Osmaneli halkı adına teşekkür ediyoruz. Tüm projelerimize destek veren Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Millet Bahçesi Projemize destekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, İl Başkanımız Serkan Yıldırım, Bilecik Valimiz ve Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.