DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

TÜZÜN: HEDEF YEREL SEÇİM

TÜZÜN: HEDEF YEREL SEÇİM
CHP Bozüyük Kadın Kolları üyelerinin Meclis’i ziyareti yerel seçim hazırlık toplantısına dönüştü. CHP Grup salonunda CHP’li kadınlarla toplantı yapan Tüzün, “CHP’nin Bozüyük’teki başarısında en büyük pay kadınlara aittir. Bu şekilde çalışmayı sürdürürsek yerel seçimlerde başarılı olmamamız için hiçbir neden yok” dedi.

CHP Bozüyük İlçe yöneticileri ve Kadın Kolları üyeleri Ankara’ya giderek Meclis’te CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret etti.
CHP’li kadınlar, TBMM’de öğle yemeğinde Tüzün’le bir araya geldikten sonra CHP Grup toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledi. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından çok sayıda CHP milletvekili Bozüyüklü kadınlarla fotoğraf çektirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık da salona gelerek CHP’li kadınlara “hoş geldin” diyerek tek tek tokalaştı.
CHP’li kadınlar, CHP’nin Meclis Grup toplantı salonunda Bilecik Milletvekili Tüzün’le bir toplantı yaptı. Kürsüye çıkan Tüzün, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden bu yana Meclis Genel Kurulu’nda ve üyesi bulunduğu Milli Savunma Komisyonu’nda yaptığı çalışmaları ayrıntılı olarak anlattı.
Kendisine güvenip seçim kampanyasında verdikleri destek için Bozüyüklü kadınlara teşekkür eden Tüzün, “Bugüne kadar sizin verdiğiniz emaneti onurla taşıdım, güveninizi boşa çıkarmadım. Bugüne kadar sizin yüzünüzü kızartacak hiçbir faaliyet içinde olmadım, olamam da” dedi.
Tüzün, konuyu daha sonra yerel seçimlere getirerek şunları söyledi:
“Kadınların aktif rol almadığı hiçbir siyaset başarılı olamaz. CHP’nin Boyüzük’teki başarısında en büyük pay kadınlarındır. Biz son seçimlerde Bozüyük’te birinci parti olduysak bu kadınların sayesindedir. Birlik beraberliğimizi bozmadığımız sürece başarımız artarak sürecektir. Bu şekilde çalışmalarımızı sürdürürsek yerel seçimlerde başarılı olmamamız, başta Bozüyük olmak üzere bir çok yerde belediye başkanlığını kazanmamamız için hiçbir neden yok. Hep beraber olursak, aramıza nifak sokmazsak belediyeleri kazanırız. Benim sizlere güvenim, inancım tam. Başarılı olacağımızdan hiçbir şüphem yok.”
Bozüyük CHP İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları üyeleri TBMM’den sonra Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.