DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TÜZÜN, “BİLECİK İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

CHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ
TÜZÜN, “BİLECİK İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Teşkilat yöneticileri ile birlikte görevine yeni başlayan Vali Süleyman Elban ve Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Tüzün, beraberinde CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Turan, Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bilecik’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Tüzün ve CHP Teşkilat yöneticileri ilk ziyareti Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdi. Görevine yeni seçilen Meclis Başkanı Hakkı Aynur ve Yönetim Kurulu üyelerine “hayırlı olsun“ diyerek başarılar dileyen Tüzün, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bilecik’in gelişmesinde ve kalkınmasında lokomotif görevi üstlenmesi gerektiğini belirterek, bu konuda gerek Bilecik’te gerekse parlamentoda üzerine düşen her görevi yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
CHP heyeti daha sonra Emniyet’e geçerek Bilecik Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Ertuğrul Namal’ı makamında ziyaret etti.
Namal’a yeni görevinde başarılar dileyen CHP Milletvekili Tüzün, Bilecik’in asayiş ve huzurlu iller sıralamasında en üst sıralarda yer aldığına dikkat çekti. Bileciklilerin vatanına, milletine her zaman sahip çıktığına vurgu yapan Tüzün, Bilecik’te huzurun korunması için CHP teşkilatının her zaman titiz ve dikkatli davrandığını, bundan sonra da üzerlerine düşen her şeyi yapacağını belirtti. Tüzün, ülkenin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bilecik’te de birlik bütünlüğü ve huzuru bozmaya yönelik provokasyonlara karşı herkesin uyanık olması gerektiğini söyledi.
Tüzün ve CHP’liler’in son durağı Valilik oldu. Makamında Valilik görevine yeni atanan Süleyman Elban’a “hayırlı olsun” temennisinde bulunan ve başarılar dileyen CHP Milletvekili Tüzün, Elban’ı daha önceki görevlerinden de yakından tanıdıklarını ve başarılı olacağına inancını dile getirdi. Tüzün, Vali Elban’a, “Sizin Bilecik’te başarılı görevler yapacağınıza, tarafsız davranacağınıza olan inancımız tamdır. Bilecik’in huzuru, Bilecik’in gelişmesi ve kalkınması, kısacası Bilecik’in yararına her türlü faaliyetinizde her zaman yanınızdayız. Her türlü desteğe hazırız” dedi.

DSC_9412

DSC_9414

DSC_9419

IMG-20160719-WA0003

IMG-20160719-WA0004

IMG-20160719-WA0005

IMG-20160719-WA0007

IMG-20160719-WA0010

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.