DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TÜRKÜ GECELERİ”NİN ÜÇÜNCÜSÜ YENİ MAHALLE KONAĞINDA YAPILDI

TÜRKÜ GECELERİ”NİN ÜÇÜNCÜSÜ YENİ MAHALLE KONAĞINDA YAPILDI

Bozüyük Belediyesi’nin Kent Konseyi iş birliği ile düzenlemiş olduğu “Türkü Geceleri” programı Yeni Mahalle Konağı’nda yapıldı.

Bozüyük’te türkü severlere türkülerle dolu güzel bir gece yaşatmak ve genç nesillere kültürümüzü tanıtmak amacıyla düzenlenen programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın da engelli öğrenci İsmail Hakan’la birlikte türkülere eşlik ettiği programda tüm izleyenler eğlenerek stress attı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI kar yağışı ile birlikte yapılan kar temizleme ve yol açma çalışmaları hakkında bilgi vererek ekiplerin gece ve gündüz, aralıksız olarak çalışarak yolların açık kalmasını sağladıklarını söyledi. Kapalı pazarın durumu ile ilgili de bilgiler veren Başkan BAKICI konu ile ilgili olarak hiç kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyledi.

Programda sahne alan Belediye Türk Halk Müziği Korosu Şefi Mehmet UYSAL ve ekibi tarafından yurdun çeşitli yörelerine ait, birbirinden güzel, tanınan ve sevilen türküler solo ve koro olarak seslendirildi.

TÜRKÜ GECELERİ yeni mahalle konağı 7 TÜRKÜ GECELERİ yeni mahalle konağı 2 TÜRKÜ GECELERİ yeni mahalle konağı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.