DOLAR
32,5191
EURO
34,5735
ALTIN
2.504,25
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Türkiye’de Futbol Çok Kaliteli

Türkiye’de Futbol Çok Kaliteli

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, “Türkiye’de futbol çok kaliteli, çok fazla mücadele var” dedi.

Siyah-beyazlı takımın orta sahasının vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Veli Kavlak, BJK Televizyonu’nda Manşet programa konuk oldu.

Çekimleri BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden gerçekleştirilen programda bazı değerlendirmeler yapan Veli, “Rakiplerimize yarı alanlarında iyi baskı yapıyoruz. Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan çok faydalı koşular yaparak rakibi yıpratıyor. Eskişehirspor maçını kazanmayı çok istiyorduk. Ersan Gülüm’ün golüyle önemli bir galibiyet aldık. Türkiye’de futbol çok kaliteli, çok fazla mücadele var” diye konuştu.

Ligin ilk yarısında oynadıkları olaylı Galatasaray derbisinin ardından bir kopukluk yaşadıklarını ifade eden Veli Kavlak, şunları söyledi:

“Sezona iyi hazırlanmıştık. Galatasaray maçından sonra bir kopukluk oldu. Genç bir takımımız. Şu an iyi gittiğimizi düşünüyorum. Zor durumları çabuk atlatan takım şampiyon olacaktır. İyi bir form grafiği yakaladık. Lige maç maç bakıyoruz. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Özellikle Olcay Şahan ile aramızda büyük bir uyum var. Özel hayatımızda da çok zaman geçiriyoruz. Takımda birçok genç oyuncu var. Onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum.”

Atatürk Olimpiyat Stadı’nın zor koşullarına rağmen iyi sonuçlar aldıklarını da vurgulayan Veli, sözlerine şöyle devam etti:

“Atatürk Olimpiyat Stadı futbol oynamak için zor bir yer. Zor koşullara rağmen iyi sonuçlar aldık. Vodafone Arena’da oynamayı çok arzuluyoruz. Müthiş taraftarımızla buluşmayı iple çekiyoruz. İnşallah stadımız hemen biter de biz de taraftarlarımıza kavuşuruz. Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi oynamayı çok istiyorum. Taraftarlarımızın önünde, yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi maçı oynamak çok müthiş olur diye düşünüyorum.”

– “Bütün hocalarım beni oynattı”

Başarılı olmak için her şeye sahip olduklarının da altını çizen Veli, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak takımına katkıda bulunmaya gayret ettiğini dile getirdi.

Deneyimli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bütün hocalarım beni oynattı. Slaven Bilic ile aramız çok iyi. Kendisiyle Almanca anlaşıyoruz. Çok iyi tesislere sahibiz. Burada başarılı olmamız için her şey düşünülmüş. Hocamız, ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamamız gerektiğini söylüyor ve bizi maçlara çok iyi şekilde motive ediyor.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.