DOLAR
32,5155
EURO
34,7315
ALTIN
2.488,83
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Türk Ytong Tüm Ekibiyle “Birlikte Varız” Dedi

Türk Ytong Tüm Ekibiyle “Birlikte Varız” Dedi

Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Türkiye’nin dört bir yanında gelen yetkili satıcıları ile Kıbrıs’ta düzenlenen 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi.

“Birlikte Varız” konsepti ile 10-12 Ocak 2014 tarihlerinde Kıbrıs Merit Park Hotel’de gerçekleştirilen 43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’na Türk Ytong Yetkili Satıcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm satış ekibi katıldı. Açılış konuşmasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Özdil Nami’nin yaptığı toplantıda 2013 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2014 yılı için yeni hedefler de ortaya kondu.

Açılış konuşmasında, yıllar önce KKTC’ne Ytong’u getiren ilk Türk Ytong Yetkili Satıcısı olan babasından bahseden Bakan Nami, öğrencilik yıllarında edindiği Türk Ytong çalışma disiplinini şu andaki iş hayatında da kullandığını ve kendisini bu ailenin bir parçası olarak gördüğünü dile getirdi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dış politikasına da değinen Nami yakın gelecekte Türkiye ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek projelerin öneminden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.

Yeni Hedeflere Yine Birlikte

43. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda konuşan Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar tüm ekibe, birlikte var olduklarının mesajını verdi. Genel Müdür Gökhan Erel, Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü açısından 2013 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak ise Türk Ytong’un 2013 yılındaki satış rekorlarına dikkat çekerek gelecek yılın büyüme stratejileri ve yeni hedefleri ile ilgili bir sunum yaptı. Tüm Ytong ekibi ve Yetkili Satıcılar birlikte 2014 yılı hedefinin altına imza atarak hedefe ulaşmak için “Birlikte Varız” dediler.

Toplantının ikinci bölümünde; Eğitim Danışmanı, Davranış Bilimci, oyuncu ve kişisel gelişim kitapları yazarı Mehmet Auf, Hayatın Ritmi isimli müzikli performansı ile katılımcılara renkli anlar yaşattı. Gösterinin sonunda sürpriz bir şekilde orkestraya dahil olan Genel Müdür Gökhan Erel bas gitarda, Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak klavyede performans göstererek bir aile olmanın mesajını sahneden tüm ekibe vermiş oldular.

Toplantı, başarılı ve kıdemli Yetkili Satıcıların ödüllerinin verildiği gala ile son buldu.

Türk Ytong Hakkında: Türk Ytong 1963 yılında Alman Ytong ortaklığı ile kurulmuş, ilk fabrikasını 1965 yılında İstanbul Pendik’te işletmeye almış, bu tesisin ardından sırasıyla 1997 yılında Tekirdağ-Saray, 1998 yılında ise Antalya ve Gaziantep, 2008 yılında da Bilecik fabrikalarını hizmete açmıştır. Bugün Türkiye’deki toplam Ytong üretim kapasitesi yıllık 2 milyon m³’e ulaşmış bulunmaktadır. Kuruluşundan bugüne ürettiği 21 milyon metreküp malzeme ile Ytong, ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu yoluyla 10 milyar doları aşan enerji tasarrufu sağlamış bulunmaktadır.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.