DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 171. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bilecik’te tören düzenlendi.
   Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, Vali Yardımcıları Hıdır Kahveci ve Mehmet Taşdöğen, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda polis ile vatandaş katıldı.
   Programda, Emniyet Müdürü Bektaş ve POMEM Müdürü Aksoy’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Emniyet Müdürü Bektaş, yaptığı konuşmada, teşkilatın huzur ortamının devamının sağlanması ve halkın desteğinin kesintisiz olarak alınması en önde gelen hedefleri olduğunu belirterek, emniyet ve güven duygusunun topluma egemen olması için, üzerine düşen görev ve sorumlulukları gayretle yerine getirmeye çalıştığını söyledi.
eşkilatın, Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık hedefi yolunda, üzerine düşen görevi dün olduğu gibi bugün ve yarın da yapabilecek güç ve kararlılıkta olduğunun altını çizen Emniyet Müdürü Bektaş, şöyle konuştu:
   “Her zaman rahmet ve minnetle andığımız şehitlerimiz ve gazilerimiz bunun kanıtı, üstün gayret ve fedakârlıkla çalışan genç meslektaşlarımız da bunun teminatıdır. İlimizde yaşanan huzur ve güven ortamı; polisimizin üstün hizmet anlayışına dayalı görev azmi ve siz saygıdeğer vatandaşlarımızın büyük destekleri sayesinde sağlanmıştır. Bizlere, bugüne kadar gösterdiğiniz desteğinizin devamı bizim başarımız olacağı gibi, sizlerin de yaşadığı huzurlu ortamın devamını sağlayacaktır. Unutmayınız ki; huzur ortamının devamına katkıda bulunmak sizlerin de vatandaşlık görevidir. Her şeyden önce yaptığımız iş sevgi ve gönül işi. Hizmette varlık nedenimiz halktır. Çünkü mesleğiniz onurludur.”
   Emniyet Müdürü Bektaş, 17 Nisanda, 1971 yılında başladığı mesleğini yaş haddinin dolması nedeniyle emekliye ayrılacağını sözlerine ekledi.
Kutlamalar, şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Emniyet Müdürü Bektaş ve POMEM Müdürü Aksoy, tebrikleri makamında kabul etmesiyle sona erdi.
DSC_8113 DSC_8124 DSC_8134 DSC_8110
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.