DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Türk Kızılayı “Sevgi Bohçası” İçin Bağışlarınızı Bekliyor

Türk Kızılayı “Sevgi Bohçası” İçin Bağışlarınızı Bekliyor

Yaşamın her anında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılayı, anlamlı bir yardım projesine daha imza atıyor. “Sevgi Bohçası” adı verilen proje ile maddi durumu yetersiz ailelere doğum sonrasında destek olunması hedefleniyor. Proje ile yeni doğan bebeklerin ve annelerinin temel ihtiyaçları Türk Kızılayı tarafından karşılanıyor.


 
Bu projeyle; bebek sahibi olan ve herhangi bir sosyal güvencelerinin olmadığı tespit edilen, maddi imkansızlık içerisindeki ailelerin, bebek ve anne bakımına yönelik temel ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.
 
İnternet üzerinden yapacağınız, aşağıda içeriği sunulan “Sevgi Bohçası” bağışı 150,00 TL olarak belirlenmiştir. Toplanan bağışlarla alınacak sevgi bohçaları, Türk Kızılayı Şubeleri tarafından, illerinde bulunan hastanelerin doğum ünitelerinde bebek dünyaya getiren ihtiyaç sahibi ailelere iletiliyor, bağışta bulunan vatandaşlarımıza bağışları ile ilgili geri bildirimde bulunuluyor.
 
“Sevgi Bohçası” içerisinde anne ve yenidoğan bebek için şu malzemeler yer alıyor:

BEBEK İÇİN
Hastane Çıkışı (Tulum ve Zıbın Takımı) 1 Takım
Pamuk 1 Paket
Bebek Bezi 2 Paket
Islak Mendil 2 Paket
Pişik Kremi 1 Paket
Şampuan 1 Adet
Sabun 1 Adet
Yelek veya Ceket 1 Adet
Battaniye 1 Adet
ANNE İÇİN
Gecelik 1 Adet
Hijyenik Ped 1 Paket


Bağışlarınızın takibini, https://www.kizilay.org.tr adresindeki bağış sekmesinde yer alan “Bağış Takibi” bölümüne, T.C. kimlik numaranızı veya bağışçı kodunuzu girerek yapabilirsiniz.
 
Bağışlar ile ilgili daha fazla bilgi almak için; 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından veya 0312 43023000312 4302300/1461–1462–1466 telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.