DOLAR
32,2412
EURO
34,7988
ALTIN
2.382,67
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
18°C
Bilecik
18°C
Açık
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Türk Diye Bir Irk Yok Deniliyor, Türk Bayrağı İndiriliyor

Türk Diye Bir Irk Yok Deniliyor, Türk Bayrağı İndiriliyor

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, AK Partili bir profesörün Türk diye bir ırkın olmadığı sözlerini ve BDP’nin Türk bayrağını indirmesini eleştirerek, Dershanelerin kapatılması için bağırıp çağıranları bu konuda sessiz kalmakla suçladı.

Şeker, AK Parti’nin Bilecik’te yaptığı temayül yoklamasını da eleştirerek, “Bu nasıl bir adalet sistemi” diye sordu.

Ülke gündemini değerlendiren bir açıklama yapan Bahattin Şeker, “Erdoğan’ın A takımındaki profesör, ne yazık ki çok utanılacak, “Türk diye bir ırk yoktur” diye bir beyanat verdi. Ve bu beyanata Adalet ve Kalkınma Partisi’nden hiçbir yönetici tepki göstermedi” dedi.

BDP’nin kongresinde de Türk bayrağının indirilip PKK bayrağı astırıldığını ifade eden Şeker, “O kongrede bir diğer köşede PKK’nın bayraklarını görüyorsunuz. Dershanelerin kapatılmasına karşı çıkıp bağıranların, dışarıdaki her türlü etkinliğe bağıran sayın Başbakan’ın da, sayın milletvekili ve yöneticilerin de hiç sesi çıkmıyor. Türkiye’nin ne hale geldiğini, bu olaylarla bir kez daha görüyoruz.” dedi.

AK Pati’nin Bilecik’te yaptığı gizli oy ve gizli sayım esasına dayanan temayül yoklamasını da eleştiren ve “Bu nasıl adalet” diye soran Şeker, bakanlık yapan kişilerin aday olduktan sonra bakanlığı bırakmamasının da yanlış olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.