DOLAR
32,5292
EURO
34,9276
ALTIN
2.434,24
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

TÜP BEBEK İLE İLGİLİ ‘SAĞLIK SÖYLEŞİSİ’NE BEKLİYORUZ

TÜP BEBEK İLE İLGİLİ ‘SAĞLIK SÖYLEŞİSİ’NE BEKLİYORUZ

Vatandaşlarımızı her hafta birbirinden güzel kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturan Bilecik Belediyesi, bu etkinliklerine bir yenisini ekliyor.

Hemşerilerimizin birçok alandaki ihtiyacına cevap veren ve Sosyal Belediyecilik anlamında da büyük adımlar atan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilecek olan ”Tüp Bebek Nedenleri, Tedavisi ve Yeni Yöntemler” konulu söyleşide, tüp bebek tedavi yöntemi, tüm yönlerini insanlarımıza aktaracak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Sağlık Söyleşisinde Bursa Euro Fertil Tüp Bebek Merkezi’nden Dr. Hakan Özörnek, tüp bebeğin nedenleri, tedavisi ve yeni yöntemler ile vatandaşların bu yöndeki soruları hakkında bilgi verecek.

Katılımcılara; Tüp bebek yönteminin nedenleri, tedavi yolları ve gelinen süreçte uygulanan son yöntemler hakkında bilgi verecek olan Özörnek, ayrıca faydalı tavsiyelerde de bulunacak.

14 Mart Cumartesi Saat: 14:00’te, Bilecik Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan, alanında uzman hekimlerin katılacağı ve faydalı bilgilerin aktarılacağı Sağlık Söyleşi ‘sine tüm halkımızı bekliyoruz.

bilecik Tüp Bebek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.